Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Cabinet Obstretica - Ginecologie Dr. Mironiuc Clara

Citeste parerile clientilor despre Cabinet Obstretica - Ginecologie Dr. Mironiuc Clara pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
5
22 Aug '11
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

In 23 august 2002, gratie acestei minunate Doamne, am adus pe lume la Gine 1 Cluj, o mandrete de fecior, dupa 8 ani chinuitori, de asteptare! Jur ca daca as fi avut o fetita, ar fi chemat-o Maria-Clara dar destinul a vrut ca dupa 3 ani sa mai aduc pe lume inca un baiat! Toate aceste minuni, se datoreaza d-nei dr. Clara Mironiuc!
Locuiesc in Oradea si aici nu mi s-a facut nici o investigatie concreta, timp de 8 ani de zile, d-na dr., prin tratament si investigatii a reusit in 5 luni sa ma aduca in lumea mamelor fericite si implinite!
Este un OM de o probitate morala si profesionala, deosebite si o recomand tuturor cuplurilor cu ,,probleme''! Maine, copilul meu implineste 9 ani si i-am promis ca in aceasta vacanta il voi duce sa o cunoasca pe ,,nascatoarea'' lui! Ma rog divinitatii sa-i dea multa, multa putere de munca, sa faca fericite si alte mame!
Multumesc, d-na dr. Clara Mironiuc!

0 pct

AdresaStrada Petru Maior, Nr. 7
Cluj-Napoca
Telefon0264.333.345  (Fix)