Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular "Foisor"

Citeste parerile clientilor despre Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular "Foisor" pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
2
23 Iun '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

Din pacate, am ajuns si aici, la camera de garda, in urma unei cazaturi. M-am dus aici pentru ca mi-a recomandat locul o prietena care a avut o problema asemanatoare.

Din start vreau sa spun ca nu prea am avut tangente cu spitalul de stat. Am incercat sa ma duc la clinici private pentru a-mi rezolva problemele, care nici n-au fost prea multe (controale de rutina, mai degraba), pentru ca am vrut sa evit situatii penibile sau nepasare si mizerie, chiar daca dau mai multi bani.

Acolo am dat de un medic care nu pot spune ca era neplacut, ci doar, cred eu obosit (chiar epuizat), si o asistenta foarte draguta care mi-a explicat multe lucruri. Din pacate, cred ca aici se vede diferenta intre privat si de stat: am avut impresia, aici, ca sunt tratata ca un pacient oarecare, repede si ca la carte, in vreme ce eu eram speriata si plangeam. Fireste ca nu ma astept sa ma cocoloseasca nimeni, insa uneori o vorba buna face minuni. Daca doctorul era oarecum mecanic, doamna asistenta - imi pare rau ca nu am retinut numele - a fost foarte draguta si a compensat.

In schimb, trebuie sa mentionez ca spitalul arata groaznic, in prag de prabusire, totul e vechi. Cand am ajuns acolo, aproape ca nu mi-a venit sa cred ca acela este spitalul. In sala de radiografii, te urcai pe masa cu ajutorul unui scaunel de lemn care scartaia si de pe care sarea vospeaua. Peretii se cojeau, iar scanele din sala de asteptare cred ca asteptau si ele obstescul lor sfarsit. E pacat ca la noi in tara asa arata multe locuri unde oamenii vin pentru alinare.

0 pct

AdresaBulevardul Ferdinand I, Nr. 35-37
Bucuresti
Telefon021.252.00.57  (Fix)
021.252.13.87  (Fax)
Emailpacient@foisor.ro