Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre The Vintage Pub

Citeste parerile clientilor despre The Vintage Pub pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
4
20 Noi '12
Foto pentru o.mirela
1.085 Puncte
84 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Imi place foarte mult la Vintage! Preturile sunt piperate( si acum au mai bagat si berea la 0.33:)). Oricum daca mergi aici, chiar nu regreti! Eu ma distrez si ma simt excelent de fiecare data! Sunt foarte originali! Like:)

0 pct
1
5 Iul '12
Foto pentru miaumiau
66 Puncte
7 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Inca de la intrare cand dai nas in nas cu "bodyguarzii inteligenti" poti sa iti dai seama ca mai bine ocolesti locul decat sa intri. Dar totusi m-am riscat ca sa ma conving singur ca mizeria si muzica proasta aduna,din pacate, foarte multi tineri care probabil sunt entuziasmati ca pot petrece o noapte de zbenguiala cu vreo 20 lei . La toaleta trebuie sa ajungi cu masca la tine pentru ca mirosul te darama ... este posibil si volumul muzicii o sa darame in zilele ce urmeaza cladirea ce gazduieste acest" minunat" pub ca este vai de mama ei saraca...ma mir cum mai sta in picioare!!!!

0 pct
3
24 Mar '11
Foto pentru Nymphette
2.851 Puncte
85 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Nu mi-a placut. Prea aglomerat, bauturi proaste, lumea dubioasa...

0 pct
1
22 Feb '11
Foto pentru 4 puncte
1.512 Puncte
24 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Detest fumul si acolo se stransese cam mult. Cand am rugat ospatarul sa-mi aduca un meniu, parca l-am injurat de mama. S-a intors peste cateva minute. As fi vrut sa astept la fel si pentru prima bere, dar n-am avut noroc. A venit dupa 10 minute si mi-a intarit parerea: prima bere a devenit si ultima :) Badaranismul ospatarului, fumul si preturile ( nu foarte mari, dar oricum peste media zonei ) m-au gonit peste drum. Pacat de loc, se vede ca s-a investit in el si ca are potential.

0 pct
4
12 Dec '10
Foto pentru Silvia
de Silvia
3.383 Puncte
51 pareri scrise
Guru Urban

Mie asta imi place cel mai mult la ei... m-am plictisit sincer de aceeasi cafenea trasa la xerox peste tot pe unde as merge. The Vintage imi place enorm ca decor -are o amprenta pusa, se individualizeaza.

0 pct
4
7 Dec '10
Foto pentru Portocala
134 Puncte
15 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Intr-adevar, locul nu impresioneaza prin inovatie in decor. Cred ca asa stau lucrurile pentru prea multe locuri din Bucurestiul vechi. Dar prefer locul asta pentru ca e o atmosfera faina de petrecere. Singura problema e ca tinde sa fie destul de inghestuit - cred ca vine prea multa lume :))

Au si mancare, salatele sunt bune si costa in jur de 20-22 de lei. Iar ca sa compenseze "inovatia", sunt multe chestii mici si marunte si dragute inauntru, pe pereti, care creeaza o atmosfera cozy.

0 pct
3
28 Iun '10
Foto pentru Urbo Gossip Girl
7.676 Puncte
42 pareri scrise
Guru Urban

Perfect for friday night ... Am mers prima data acum vreo 3 weekend-uri, mi a placut la nebunie.. nu neaparat design ul clubului, sunt altele de 100 de ori mai dragute.. insa locatia unde este plasat (centrul vechi) si atmosfera de acolo compenseaza 100% :) .. si un plus poti face o combinatie intre chill (afara pe terasa) si party hard (inside) .. LIKE LIKE LIKE! :)

1 pct

Baruri si Pub-uri Cluburi 
AdresaStrada Smardan, Nr. 43
Bucuresti
Telefon0743.797.173  (Mobil)
Emailoffice@thevintagepub.ro