Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Crystal Palace Ballrooms

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
031.403.85.00 (Fix)
0758.302.030 (Mobil)
031.403.85.25 (Fax)
Adresa: 
Calea Rahovei 198A
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Repere/Indicatii: 
In imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii, chiar in spatele Pietei George Cosbuc.
Categorie
Locatii 
Modifica profil
modificat pe 02 Dec '10
Produse si Servicii
Specializare Corporate: 
Seminarii si Conferinte, Petreceri corporate
Petreceri private: 
Botez, Nunta, Petrecere aniversara
Servicii evenimente: 
Catering
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

Fie ca aveti 30 sau 1500 de invitati, aveti acum o noua adresa pe care o puteti nota in agenda dvs cu parteneri in organizarea de evenimente.

Info special: 

Constructie ce dateaza din secolul al XIX-lea, cladirea Crystal Palace Ballrooms a fost inaugurata pentru prima data in anul 1899 de catre primarul de atunci, Nicolae Filipescu.

Proiectata de arhitectul italian Giulio Magni si adusa la standarde tehnice remarcabile de catre renumitul inginer roman Anghel Saligny, cladirea a facut parte din ansamblul Vamii Antrepozite Bucuresti, centru cu o semnificativa importanta economica, dar si cu o deosebita valoare arhitectonica.

Insinuandu-se prin vicisitudinile secolelor, cladirea care astazi isi redeschide portile reprezinta un argument istoric pentru reinflorirea vietii social-culturale din aceasta parte a capitalei.

Slogan
Magie pentru o zie. Amintiri pentru o viata.
Descriere

Organizarea de evenimente este pentru echipa de la Crystal Palace Ballrooms nu doar o meserie, ci o pasiune in adevaratul sens al cuvantului.

Pe langa evenimentele cu cerinte standard si reguli precise, orice provocare in ceea ce priveste crearea de evenimente inedite, este primita cu bucurie si entuziasm.

Spatiile generoase atat ca suprafata, dar si ca design si dotari intregesc convingerea noastra ca impreuna putem crea evenimente unice, fie ca e vorba de evenimente personale, precum nunta, botez, aniversare sau petrecere, sau cand e vorba de evenimente de afaceri.
De asemenea evenimentele mondene, culturale, sportive si cele caritabile au de acum o locatie noua pentru a se manifesta si a-si transmite mesajul.

Poze adaugate pentru Crystal Palace Ballrooms
Poza Crystal Palace Ballrooms
2 Dec '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Crystal Palace Ballrooms
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Crystal Palace Ballrooms. Fii tu primul, o sa devii legenda.