Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

DEZAMAGIRE TOTALA

1 pct
1
Firma: 

Fetelor am fost astazi la salonul 222 la domnisoara Violeta . Aveam programare la ora 16 , dar coafeza mi-a spus ca mai are o clienta si ca trebuie sa astept . Nu mi-am dat seama ca asteptarea dureaza 30 de minute.. Dupa ce am fost spalata pe cap , domnisoara Violeta mi-a descurcat parul ( mai mult l-a incurcat ) si a inceput sa imi tunda varfurile ( asta mi-am dorit ) . In timp ce ma tundea vorbea cu celelalte cliente si coafeze , nu era atenta la ceea ce facea si ma zgaria cu peria ingrozitor atunci cand ma pieptana . La un moment dat m-a intrebat cum vreau sa ma coafeze si i-am spus ca nu am timp sa ma si coafeze pentru ca am pierdut si asa mult timp degeaba si imi aranjasem altfel programul , iar domnisoara a tot insistat sa ma coafeze , ca asa aveam programarea si ca asa trebuie . Tunsul a durat maxim 10 minute , timp in care imi lua foarte mult par deodata si il tundea ( prost , foarte prost ) . Aveti grija la cine va programati !!!

Buna ziua! Sunt stupefiata de

Buna ziua! Sunt stupefiata de ceea ce a scris doamna sau domisoara BARBU ANA-MARIA, despre coafeza Violeta de la salonul 222. Doresc sa imi exprim si eu parerea POZITIVA despre Violeta! Sunt clienta ei din 2007 si as vrea sa transmit persoanelor care citesc diferite comentarii si o alta parere a unei cliente FIDELE! Mama mea a fost de profesie coafeza, dar din pacate a decedat, iar eu cred ca sunt in masura sa imi exprim o parere fata de anumite coafeze, deoarece am crescut intr-un coafor, am mers cu mama la concursuri si mai ales ca o perioada de 5 (cinci) ani am practicat aceasta meserie intr-un salon fitos din zona Dorobanti. Din anumite motive, am renuntat, orientandu-ma catre altceva! Mi-a fost foarte greu sa gasesc pe cineva care sa imi satisfaca gustutile, fiind o persoana destul de pretentioasa. Stiu cum se tunde, stiu cum se vopseste un par, cunosc gramajele, cunosc produsele de ingrijire, stiu sa usuc un par! Chiar daca vi se pare simplu la prima vedere, va spun ca va inselati! Dupa parerea mea Violeta are toate calitatile demne de o coafeza cu adevarat! Tunde exceptional, e tacticoasa, chiar acorda prea multa importanta detaliilor, iar in privinta coafatului si a vopsitului este ARTISTA. Coafatul ei ma tine timp de o saptamana, fiind blonda, cu parul mediu spre lung. Deci? Despre ce vorbim? In privinta tunsorii cum ai controla firele de par (daca stiti ce inseamna sa verifici tunsoarea) sunt perfecte! Asta inseamna o tunsoare buna, corecta! Pardon, doamna sau domnisoara nemultumita de Violeta! Nu stiu cat timp ati petrecut intr-un coafor, nu stiu cat de bine va pricepeti la tunsori, dar imi dau seama ca sunteti o adevarata "EXPERTA" in a denigra o persoana cu o bogata experienta in domeniu! Se pare ca faceti parte din acele persoane nestatornice, care se tund si se coafeaza pe unde apuca si care intra intr-un cosfor o data sau de doua ori pe an! Hahaha!

"Roxana", faptul ca tu ai o

"Roxana", faptul ca tu ai o experienta larga in materie de saloane de coafura nu inseamna ca parerea doamnei de mai sus este neintemeitata. Nimic nu iti da dreptul sa o faci mincinoasa. E perfect posibil ca Violeta sa dea gres in anumite momente si doamna sa o fi prins-o intr-un astfel de moment.
Ca observator obiectiv al parerilor voastre, mi se pare evident ca ori esti Violeta ori esti cineva care o cunoaste. De unde si atacul violent la adresa persoanei care a avut o experienta negativa la salon.
Din punctul meu de vedere, nici una dintre voi nu are un cuvant greu de spus in privinta salonului respectiv, prima pt ca relateaza o experienta subiectiva unica pe care o generalizeaza la intregul salon si intreaga activitate a Violetei, iar tu pt motivele exprimate mai sus.