Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

dezamagita

0 pct
2

Desi ma asteptam la servicii de calitate,am fost dezamagita de fata de la cosmetica,f draguta de altfel,dar fara nici o pricepere

Buna Roxana, Ca si o

Buna Roxana,

Ca si o coincidenta avem acelasi nume. Cu toate acestea nu impartasim aceeasi parere despre salonul de mai sus.
Evident, fiecare om are propria opinie si perceptie asupra unui loc/om serviciu. Imi pare rau ca ai fost dezamagita intrucat, din experienta mea, de mai bine de un an aleg exclusiv acest salon pentru serviciile de calitate prestate.
Pentru a rezuma: dupa diverse tatonari si incercari mai mult sau mai putin dezamagitoare prin diverse saloane din Bucuresti, datorita clubului Esenzza am descoperit in Mada o cosmeticiana care stie tot timpul care este tratamentul optim pentru pielea mea si am castigat o prietena, in Nico, un specialist in manichuira care m-a facut sa imi infrang tema de a lasa pe altcineva sa se ocupe de unghiile mele, in Alex stilistul care a inteles cat de important este pentru o persoana activa o tunsoare care sa arate ca din reviste fara a petrece ore dimineata in fata oglinzii pentru a aranja 3 bucle, iar Doinita ma rasfata de cate ori reusesc sa ajung cu masajele ei...
Imi pare sincer rau ca ai fost dezamagita, la mine si nici la prietenele carora le-am recomandat serviciile acestui salon nu este cazul si nu pot decat sa iti sugerez sa mai incerci o data, aici sau in alta parte.
Iti urez succes in gasirea locului si a specialistilor care sa reuseasca sa te faca sa te simti ca o printesa prin serviciile si atitudinea lor, cum spuneam eu l-am gasit si ma bucur tare mult.