Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

o doamna psiholog cu adevarat deosebita

2 pct
5

O recomand cu caldura. Este competenta si in plus este si o persoana foarte agreabila. Intodeauna mi-a raspuns cu zambetul pe buze la intrebarile puse indiferent de cat de insistenta am fost, dandu-mi explicatii detaliate. In contextul actual in care medicii din RO in general sunt deranjati daca le ceri sa-ti mai si explice cate ceva despre boala pe care o ai, pare un pic surprinzatoare atitudinea dumneaei de a nu te lasa sa pleci nelamurit de la cabinet.
Ganditi-va...cati medici au curajul de a-ti oferi prima vizita gratis, riscand ca pacientii sa vina doar la prima consultatie si apoi sa renunte?. Eu cred ca doar cei care isi cunosc valoarea si stiu ca ei chiar pot face ceva pentru cel ce le calca pragul.
In final foarte pe scurt si despre problema mea: Am ajuns la d-na Neanu deoarece aveam atacuri de panica (ajunsesem si la 2 pe zi). Am fost extrem de surprinsa sa constat ca dupa 2 saptamani de la prima vizita am ajuns sa nu mai am decat sporadic, iar acum la 4 luni de atunci nu am mai avut in ultimele 2 luni decat unul.