Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

o experienta placuta

0 pct
5
Firma: 

Tebuie sa mentionez ca inainte de a merge la salon am citit parerile de pe acest forum. Am plecat putin cu inima stransa, insa decisa sa risc.
Am achizitionat un voucher pentru coafor. Am sunat chiar inainte sa il cumpar, mi s-a raspuns imediat la telefon si programarea mi s-a facut in aceeasi zi - 9 august.
De ajuns este destul de usor, din ceea ce am vazut eu salonul arata foarte frumos (o cladire in stil interbelic bine intretinuta), foarte spatios. La receptie te intampina "mascota salonului", un minumat catelus pe care cu greu te stapanesti sa nu il bagi in geanta si sa il iei acasa. Nu mi se pare ciudat sa vezi un animalut in salon, te binedispune, nu vad care este legatura cu igiena, doar nu iti face el procedurile (!).
De asteptat la receptie cred ca am asteptat maxim 5 minute, un domn maseur dragut mi-a cedat scaunul lui (desi erau locuri libere unde sa stai jos), personalul mi s-a parut ok la prima vedere insa mergand doar la coafor nu imi pot da cu parerea despre alte proceduri. Doar la manichiura am mai tras cu ochiul si d-na de acolo parea draguta (cineva scris ca e muta, lucreaza ca un robot) - acum depinde si de fiecare client in parte, pana la urma este cosmeticiana si nu enterteiner.
La coafor erau doua domnisoare, cea care s-a ocupat de mine a fost f draguta, haioasa, chiar m-am distrat pe cinste cu ea si pentru mine asta conteaza cel mai mult. M-a tuns f bine, m-am lasat pe mana ei si rezultatul a fost surprinzator dar placut in acelasi timp. Poate ca nu mi s-au facut chiar toate procedurile din voucher, insa pentru mine este esential sa ma simt bine intr-un salon asa ca nu am stat sa ma invart in amanunte.
Per total chiar as reveni, m-am simtit foarte bine.
Este pentru prima data cand am fost la acest salon, nu cunosc pe nimeni din personal aici, am vrut sa va ofer doar o parere obiectiva si imi asum spusele.