Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parere despre Goblin

0 pct
4
Firma: 

Si mie imi place aici, e super misto sa mergi intr-o seara de weekend. Atentie insa la bounceri, unii dintre ei cam exagereaza cu selectia oamenilor care sa intre in club - de altfel un club fara fite.

Are un aer foarte mistic, insa mie mi se pare ca aduce a Fire. Sunt 5 separeuri inauntru, ceea ce e bine daca vrei si un pic de intimitate.

Muzica e faina, numai buna de dans, preturile ok. Merita

CRIMINALII DE LA CLUB

CRIMINALII DE LA CLUB GOBLIN::09.-10.11.2012 AVETI GRIJA CA AGENTII DE PAZA DIN GOBLIN BAT FEMEILE CU PICOARE IN BURTA CUM M-AU BATUT SI PE MINE!!! CITITI ASTA!!!
DACA MAI STERGETI COMENTURILE CARE LE PUN CA TRAIM INTR-O TARA LIBERA SI FB E
STE LIBER VOI FACE ATATEA ID-URI PANA VOI FACE PUBLICA POVESTEA CRIMINALILOR DE AGENTI DE PAZA SI BODYGUARZY FARA CARTE DE MUNCA ANGAJATI CU SEARA LA CLUBUL GOBLIN!!!!POVESTEA INCEPE ASA: CRIMINALII DE LA GOBLIN :
IN URMATOAREA POZA VETI VEDEA UNUL DINTRE subordonatii "SEFului" BODYGUARZILOR DIN CENTRUL VECHI pe nume DODO CE PENTRU 150 DE RON SUNT IN STARE SA TE SI OMOARE!!!!
ACESTA ESTE "DODO" ! CRIMINALUL CE ORDONA ACESTE INTERVENTII PENTRU AGENTII DE PAZA FARA CARTE DE MUNCA AI CLUBULUI GOBLIN SI ALTE CLUBURI DIN CENTRUL VECHI!!!!
ACESTA M-A BATUT EU FEMEIE FIIND SI M-A TALHARIT LUANDUMI DOUA TELEFOANE :IPHONE4 S SI GALAXY S
RUSINEEEE CRIMINALILOR!!!!
BARBATII NU DAU INTR-O FEMEIE!!!
BARBATII-FEMEI DAU IN FEMEI!!!!