Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parere despre La Bonne Bouche

3 pct
3
Firma: 

Nu stiu cat de obiectiva poate fi parerea mea, pentru ca desi am iesit aici nu am si mancat. Dar cum toti ne pricepem la dat cu opinia, iat-o si pe-a mea :)

Cum spunea cineva mai sus, e scump, chiar si pentru Bucuresti. Iti dai seama ca e cu adevarat un restaurant fratuzesc ca la mama lui cand vezi cat de mici sunt portiile. I mean, daca va uitati la pozele din profilul restaurantului o sa vedeti una in care o mana de orez cu niste iarba deasupra navigheaza intr-o farfurie gigantica. Cum sa te saturi din asta? Ma rog...

La fel, poate m-am nimerit eu intr-o seara mai speciala, dar erau super amuzante grupurile de cate 2-3-4 "mid-20s-to-early-30s ladies" care cred ca ocupau jumate din mesele restaurantului. Toate erau la 4 ace, si toate erau asa de pretioase de zici ca le astepta Rolls-ul la iesire. Poate ar fi trebuit sa la zica cineva ca erau pe strada Franceza, intre studioul Cassandra si bodega unor tigani unde mai demult se vindeau calculatoare furate, si nu la vreun restaurant de pe platforma cea mai de sus a Turnului Eiffel. Ma rog, eu eram prea ocupat cu faptul ca vreo doua pipitze din unul din grupurile de mai sus tineau toaleta ocupata de vreo 20 de minute.

Si vorbind de toaleta, super misto ideea cu raftul de carti asezat deasupra vasului de WC. Acuma imi dau seama, poate tipele alea statusera atata acolo pentru ca erau prea ocupate sa-l rasfoiasca pe Sienkiewicz, dar n-as baga mana in foc.

A, si n-au wifi, which sucks.

domnule "o mana de orez cu

domnule "o mana de orez cu niste iarba deasupra" sa stiti ca sunt doua tipuri de persoane care se pun la masa:cei ca dumneavoastra,care au care au in proiect doar sa umple "matul"(gen primitiv,foarte instinctual)si cei care considera statul la masa un mod de comunicare,de a sta cu prietenii sau cu iubita(iubitul),sau de a discuta afaceri,in compania unor gusturi DELICATE(nu cantitate).fara suparare,DEGUSTEAZA o shaorma inainte sa iesi din casa....

Mai draga baiatule, daca n-ai

Mai draga baiatule, daca n-ai mincat nu-ti da cu parerea. E ca si cum ai spune "am vazut-o pe strada pe Monica Belucci, n-am facut dragoste cu ea dar vreau sa-mi dau cu parerea...". Asa ca, tine-ti mataluta parerile pentru tine si cercul tau de "vizitatori care nu maninca" si care mai vor si wifi... Pai de ce doamne iarta-ma mai vii in restaurant daca nu sa maninci? Du-ta mai baiatule la McDonalds au acolo wifi pe saturate. Si te costa si mai putin.