Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parere despre La Bonne Bouche

3 pct

Nu stiu cat de obiectiva poate fi parerea mea, pentru ca desi am iesit aici nu am si mancat. Dar cum toti ne pricepem la dat cu opinia, iat-o si pe-a mea :)

Cum spunea cineva mai sus, e scump, chiar si pentru Bucuresti. Iti dai seama ca e cu adevarat un restaurant fratuzesc ca la mama lui cand vezi cat de mici sunt portiile. I mean, daca va uitati la pozele din profilul restaurantului o sa vedeti una in care o mana de orez cu niste iarba deasupra navigheaza intr-o farfurie gigantica. Cum sa te saturi din asta? Ma rog...

La fel, poate m-am nimerit eu intr-o seara mai speciala, dar erau super amuzante grupurile de cate 2-3-4 "mid-20s-to-early-30s ladies" care cred ca ocupau jumate din mesele restaurantului. Toate erau la 4 ace, si toate erau asa de pretioase de zici ca le astepta Rolls-ul la iesire. Poate ar fi trebuit sa la zica cineva ca erau pe strada Franceza, intre studioul Cassandra si bodega unor tigani unde mai demult se vindeau calculatoare furate, si nu la vreun restaurant de pe platforma cea mai de sus a Turnului Eiffel. Ma rog, eu eram prea ocupat cu faptul ca vreo doua pipitze din unul din grupurile de mai sus tineau toaleta ocupata de vreo 20 de minute.

Si vorbind de toaleta, super misto ideea cu raftul de carti asezat deasupra vasului de WC. Acuma imi dau seama, poate tipele alea statusera atata acolo pentru ca erau prea ocupate sa-l rasfoiasca pe Sienkiewicz, dar n-as baga mana in foc.

A, si n-au wifi, which sucks.