Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Si mie imi place!

0 pct
4
Firma: 

Eu m-am indragostit de salata cu branza calda de capra si de somonul cu legume si sparanghel. Imi place si atmosfera si da, votez si eu pentru baie!

Pentru a doua oara consecutiv

Pentru a doua oara consecutiv mi se intampla sa ma confrunt cu aceiasi problema la acest "prestigios" restaurant cu specific frantuzesc din Centrul Vehi al Capitalei numit "La Bonne Bouche", si anume aceea a slabelor servicii. La ce ma refer? La faptul ca pe nota de plata mi se impune o taxa sevicii, lucru care nu este normal. Eu client al acestui restaurant nu sunt obligat sa platesc acest tip de taxa, iar daca aleg/doresc sa o platesc o fac numai daca sunt multumit de serviciul oferit, de cum am fost servit la masa, de cum mi se vorbeste, etc. Ca sa fiu pe intelesul tuturor, in data de doi septembrie 2011, pasionata de mancarea si vinurile frantuzesti am ales acest restaurant la care obisnuiesc sa merg din cand in cand. Mancarea pe gustul meu, vinul la fel, vine si nota de plata, aceeasi TAXA SERVICII, pe care NU SUNT OBLIGATA SA O PLATESC atunci cand OSPATARUL care ma serveste (unul imbracat cu o camasa de culoare neagra, restul ospatarilor avand diverse culori) EMANA un miros putermic de ALCOOL si TUTUN, si o privire urata de parca l-as fi deranjat. Spre ghinionul meu nu este prima data cand acest indivit serveste la masa mea.
ATENTIE!!! Daca nu doriti sa treceti printr-o experienta similara cu a mea uitati-va la ospatarul care urmeaza sa serveasca la masa dvs.:-P:)):)):))