Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Piramida Comp

Iasi, Iasi
Vezi oferta acestei firme 5 pareri
1.75
Ratingul tau: - Media: 1.8 (4 voturi)
Adresa: 
Strada Garii
Iasi, Iasi
Program: 
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 16:00
Categorie
Agentii imobiliare 
Modifica profil
modificat pe 07 Sep '10
Informatii generale
Parcare: 
Pe strada
Poze adaugate pentru Piramida Comp
Poza Piramida Comp
7 Sep '10
Poza Piramida Comp
7 Sep '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Piramida Comp
1
26 Sep '18
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

S-a facut dublu post cand am dat refresh la pagina, stergeti-l pe asta, va rog

0 pct
1
26 Sep '18
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am avut de-a face acum cativa ani cu acesta agentie, cand cautam un apartament de inchiriat. Nu e ca si cum i-as fi apelat eu, dar multe din anunturile din Evenimentul duceau la ei. Atitudinea "domnului" cu care am stat de vorba era una de bisnitar, similara cu cea pe care o are un patron de amanet sau cel care vinde tigari de la Moldoveni pe strada, si desi ridica semne de alarma, am mers mai departe. Am urcat intr-un taxi (pe care eu il plateam) si m-a plimbat tot orasul sa imi arate 3 apartamente, in zone pe care nu le doream, dar el insista ca sunt "extraordinare" si se "merita vazute" (desi i-am spus clar ce voiam si zona). Acele apartamente erau niste gauri de sobolani, cu wc-uri rupte, fara masina de spalat, cu egrasie si mucegai pe pereti, iar unul era o camera de carton in mansarda unui bloc in care lumea isi depozita vechiturile, in conditiile in care eu cautam 2 camere decomandat undeva pe la 250 euro. L-am carat inapoi la agentie si i-am spus politicos ca renunt la serviciile lui pt ca nu imi arata nimic bun - atunci a inceput spectacolul: m-a amenintat, m-a injurat si mi-a cerut agresiv 200 lei ca si "taxa de vizitare" pt ca "i-am irosit timpul". Evident nu i-am platit si m-a dat afara din birou (la propriu).
Nu recomand nimanui aceasta "agentie", nici nu poate fi numita asa. Doar un hot care incearca sa profite de oameni care au Euro in buzunar.

0 pct
1
22 Apr '16
Foto pentru Vlad D.
de Vlad D.
98 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sediul agentiei e o debara cu un omulet ciudat. O laba de om, cauta sa imi dea teapa pentru ca tot insista sa vada bani ca avans pentru inchirierea unui apartament inainte de a semna contractul.

0 pct
4
24 Aug '14
Foto pentru George C.
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Eu am fost foarte multumit de serviciile d-lui Raileanu. Am inchiriat un apartament, m-a ajutat chiar si cu amenajarea. Nu e prima oara cand apelez la dumnealui, f serios si implicat. Multi francezi apeleaza la el datorita faptului ca vb foarte bine limba franceza.apelati cu incredere!!!

0 pct
1
22 Oct '13
de gabi01
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am vrut sa inchiriem un apartament si a trebuit sa-l asteptam 2 ore dupa care si-a inchis telefonul! CEL MAI NESERIOS OM.. UN OM DE NIMIC

0 pct