Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Administratia Domeniului Public si Privat Sector 3

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
1
Ratingul tau: - Media: 1 (1 vot)
Numar de telefon: 
021.346.75.29 (Fix)
021.346.75.29 (Fax)
021.346.45.54 (Fax)
Adresa: 
Calea Vitan 154-158
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Categorie
Administratie publica - centrala si locala 
Email: 
Modifica profil
modificat pe 03 Sep '10
Pareri despre Administratia Domeniului Public si Privat Sector 3
1
25 Noi '12
Foto pentru Calin Barbu
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

In data de 7 noiembrie am depus electronic sesizarea aceasta: http://www.domnuleprimar.ro/65173-Lucrarile-recent-demarate-amplasare-no..., prin care anuntam ca de 8 ani de zile ne distrugeti viata, care este grav perturbata de scandalurile vesnice din gradina dintre blocurile J3 si J5, unde ati amenajat un parculet de incinta. Il rugam pe primarul Robert Negoita sa ne ajute, cum promisese in campanie, sa re-inchidem spatiul asa cum functionase 35 de ani si ca prima urgenta, sa ridice bancile, care aduna cele mai dubioase personaje ale cartierului.

A trecut o luna si jumatate, si s-a intamplat ceva: ati largit aleile parcului si intelegem ca veti tripla numarul bancilor, fara ca macar sa consultati asociatiile de proprietari din blocurile intre care se afla acest spatiu. Prima banca s-a instalat ieri dimineata.

Intre timp, am depus la Primaria Sector 3, in atentia domnului Primar, un dosar cu semnaturile a 90 de familii de proprietari din cele 2 blocuri, impreuna cu hotararea asociatiilor de proprietari de a se actiona pentru 1. inchiderea spatiului si 2. ca prima urgenta, ridicarea bancilor. Dosarul a fost depus cu nr.47978 din 16.11.2012

Domnilor, va rugam sa opriti asa zisa amenajare a spatiului dintre blocurile noastre. Ridicati banca montata ieri si NU MAI ADUCETI ALTELE! Opriti tortura locatarilor, pentru ca nu acesta este rostul administratiei locale. Dumneavoastra lucrati acum impotriva cetateanului, pentru ca in 8 ani de zile am vazut ca fiecare banca devine imediat cos de gunoi, WC public si loc de trafic si consum de droguri. In sprijinul nostru poate sta politia locala (sectia 13) si politia capitalei, pe care le-am chemat de sute de ori pana acum (ultima data, noaptea trecuta).

Vom depune la sediul dumneavoastra hotararea asociatiilor de proprietari impreaunca cu copia semnaturilor celor 90 de familii de proprietari care va cer acest lucru.

Cu convingerea ca va intereseaza soarta a peste 120 de familii si ca nu v-am scris degeaba,

Cu stima,

Calin Barbu
Vice-presedinte Asociatia de Proprietari bloc J3

Ioana Popescu
Presedinte Asociatia de Proprietari bloc J5

0 pct