Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Consiliul Superior Al Magistraturii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
021.311.69.01 (Fix)
021.311.69.09 (Fix)
021.311.69.01 (Fax)
021.311.69.33 (Fix - Secretar general)
021.311.69.52 (Fax - Secretar general)
Adresa: 
Calea Plevnei 141B
Sectorul 6 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Categorie
Administratie publica - centrala si locala 
Modifica profil
modificat pe 03 Iun '10
Descriere

Consiliul Superior al Magistraturii apara corpul magistratilor si membrii acestuia impotriva oricarui act de natura sa aduca atingere independentei sau impartialitatii magistratului in infaptuirea justitiei ori sa creeze suspiciuni cu privire la acestea. De asemenea, Consiliul Superior al Magistraturii apara reputatia profesionala a magistratilor.

Magistratul care considera ca independenta, impartialitatea sau reputatia profesionala ii sunt afectate in orice mod se poate adresa Consiliului Superior al Magistraturii care, dupa caz, poate dispune verificarea aspectelor semnalate, publicarea rezultatelor acesteia, poate sesiza organul competent sa decida asupra masurilor care se impun sau poate dispune orice alta masura corespunzatoare, potrivit legii.

Consiliul Superior al Magistraturii asigura respectarea legii si a criteriilor de competenta si etica profesionala in desfasurarea carierei profesionale a magistratilor.

Poze adaugate pentru Consiliul Superior Al Magistraturii
Foto
13 Mai '10
Foto
13 Mai '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Consiliul Superior Al Magistraturii
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Consiliul Superior Al Magistraturii. Fii tu primul, o sa devii legenda.