Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

dumigabi

Stil

dumigabi nu a primit nicio insigna momentan.

Istoric

Membru de
8 ani 46 saptamani

Contributii

3 pareri scrise
1 firme adaugate
15 poze adaugate
11 clipuri video adaugate
0 ghiduri adaugate
0 evenimente adaugate

Profil

Nume: 
gabriel d.
Judet: 
bucuresti
Oras: 
bucuresti
Cartier: 
colentina
colentina
Ziua de nastere: 
24 Aug
Numar de telefon: 
0212568049
Prietenii imi spun: 
GABI
De ce ar trebui sa-mi citesti parerile: 
La ce ne foloseste sa stim asta? Pai daca stim ca oamenii pot intui ce gandim sau ce urmeaza sa alegem sau sa facem dupa felul cum noi ne comportam, inseamna ca trebuie doar sa invatam sa ne comportam cum vrem noi sa creada ei ca ne comportam astfel incat ei sa se comporte cum vrem noi de fapt. Complicat? Te-ai incurcat? Sa formulez altfel. Ei inteleg limbajul nostru nonverbal si indirect. Noi trebuie sa avem grija sa il avem astfel incat ei sa il interpreteze inconstient, in favoarea noastra. Aceasta este concluzia dar sa faci lucrul asta nu este DELOC usor avand in vedere ca vorbim despre limbajul nonverbal si indirect pe care este foarte greu sa il controlam.
In castile mele de obicei se aude: 
MUZICA BUNA
Pe tricoul meu scrie: 
PLACEREA DE A INVATA UN LUCRU UTIL WWW.SCOALAGABI.RO
Ador sa: 
Ador să văd cum zilele trec, iar vin şi pleacă Ador cum vocea ta în lacrimi se îneacă, Ador să aud cum totul parca în corzi de vioară plânge, Ador că te-am lăsat în urmă dar nu mă mai întorc. Ador să simt fericirea des… Ador să simt cum încet, încet trăiesc. Ador să te vad fericita, Ador să te văd în braţele mele Ador să plec, să uit de tot şi să iubesc. Ador să mă prefac om, Ador că acum te uiţi speriată când scriu, Ador că iubirea pentru tine nu se mai întoarce, Ador că trebuie sa ştii debia acum totul… Ador să te ştiu fericită, Şi ţi-am mai spus ceva… Ador să fac ceea ce fac! Ador că nu mă crezi niciodată.
Stilul meu: 
Desi am un stil de viata linistit, nimic care sa depaseasca granitele normalului, nici o zi din viata mea nu seamana cu celelalte! Fiecare zi este o noua provocare! Fiecare zi este intampinata de o alta atitudine; am invatat sa-mi controlez trairile interioare pe baza stilului de viata pe care nu l-am ales de la inceput, ci l-am descoperit pe parcurs! Viata insasi te pune in fata unui mod de convietuire cu cei din jurul tau, cu lucrurile materiale pe care le ai sau poate la care tanjesti de mult, cu oboseala spirituala dupa fiecare dezamagire si cu intensele batai de inima la orice sentiment de implinire
2 Superputeri pe care le-as vrea: 
Dacă ar fi să aleg ce superputeri mi-ar plăcea să am? Un răspuns scurt ar fi Rusia. Mi-ar plăcea să am Rusia deşi cred că aş vinde mare parte din ea a doua zi păstrând doar chestiile interesante şi care nu sunt radioactive. De fapt o superputere faină ar fi să fii superbogat, să nu poţi să-ţi cheltuieşti banii nici dacă îi bagi cu lopata în cuptor.
Cea mai obsedanta curiozitate: 
- Intrebat de ce sunt oamenii curiosi, Einstein ar fi raspuns: „Pentru ca Dumnezeu le-a transmis acest pacat acceptabil de care sufera si El” - Curiozitatea exploratorie a copiilor prescolari este o dovada a sanatatii lor mentale si psihice, o forma concreta de adaptabilitate - Oamenii curiosi traiesc mai putin? Nicidecum. Oamenii curiosi traiesc de mai multe ori în cadrul aceleiasi vieti si mult mai intens decat indolentii
Doua vorbe despre mine: 
instructor auto . PLACEREA DE A INVATA UN LUCRU UTIL

Referrals

Referral link
Creeaza un cont folosind acest referral.