Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Inchirieri Masini Bucuresti - Inchiriere Masini Ieftine oferite de Promotor Rent a Car Bucuresti

0 pct

Inchirieri Masini Bucuresti - servicii de inchiriere masini oferite de Promotor Rent a Car Bucuresti.

Promotor Rent a Car este o companie autohtona care ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti dar si in principalele orase din Romania: Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Suceava, Otopeni. Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Botosani, Satu Mare, Focsani.

Oferim o gama variata de masini de inchiriat noi, inchirieri masini ieftine cu toate taxele incluse: Taxa pe valoare adaugata (Tva), Asigurarea Rca si asigurarea Casco, Taxa de drum (Rovinieta) si Kilometri nelimitati. Rezervati / Inchiriati o masina de la Promotor Rent a Car Bucuresti si veti putea sa o anulati oricand fara nicio taxa. Preturile pentru masinile de inchiriat in Bucuresti au toate taxele incluse si nu au alte taxe ascunse.

Promotor Rent a Car Bucuresti ofera garantia unei calatorii placute in cele mai bune conditii de inchiriere. Constant oferim reduceri substantiale de pret in Bucuresti atat pentru membrii nostri cat si pentru clentii noi.

Verifica acum oferta de pret pentru serviciile de inchirieri masini din Bucuresti si rezerva o masina fara nicio obligatie. Suntem aici pentru clientii nostri si ne dam silinta sa oferim cele mai bune preturi si conditii flexibile de inchiriere masini.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-urile:

http://www.auto-rent.ro
http://www.promotor-rentacar.ro

Sau ne puteti suna la +40734 403 403