Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

PERMANENT DE GENE COMBINAL KIT PENTRU 32 DE APLICATII DR. TEMT

0 pct

Webshop www.drtemt.ro.COMENZI LA TEL. 0748198568. PERMANENT DE GENE COMBINAL KIT PENTRU 32 DE APLICATII DR. TEMT CEL MAI BUN PRET DIN ROMANIA.

PERMANENT DE GENE COMBINAL KIT PENTRU 32 DE APLICATII DR. TEMT PERMITE REALIZAREA A 32 DE PERMANENTE PENTRU GENE.

Infatisarea fiecarei persoane este determinata de privirea acesteia. Materiile prime ale Permanentului de gene Combinal nu vor deteriora genele clientelor dumneavoastra. Permanentul nostru de gene este natural, este fiabil si nu prezinta pericole.

PERMANENT DE GENE COMBINAL KIT PENTRU 32 DE APLICATII DR. TEMT - DESCRIERE. Kitul se prezinta sub forma unei cutii cu urmatorul continut.

3 flacoane de lotiune pentru permanent (solutia galbena). Lotiunea pentru permanent are menirea de a da o curbura naturala genelor.

3 flacoane de lotiune pentru fixare ( solutia de culoare alba ). Lotiunea pentru fixare permite mentinerea permanentului de gene pe o durata de 6 - 8 saptamani.

2 flacoane de dizolvant (solutia transparenta). Dizolvantul permite indepartarea tuturor inpuritatilor de pe gene inainte de aplicarea permanentului si dizolvarea lipiciului de pe piele si gene facilitand indepartarea bigudiurilor.

2 flacoane de lotiune cu colagen. Lotiunea cu colagen hraneste, hidrateaza, fortifica si repara genele.

32 bigudiuri de marime medie si 32 bigudiuri mici.

PERMANENT DE GENE COMBINAL KIT PENTRU 32 DE APLICATII DR. TEMT - PRINCIPIUL DE ACTIUNE.

Permanentul de gene are ca efect un dublu proces.

O actiune mecanica: genele vor pastra o curbura ca urmare a rularii lor pe bigudiuri.

O actiune chimica.

Faza 1 ruperea sutructurii de keratina a genei ca urmare a actiunii solutiei pentru permanent.

Faza 2 reconstituirea legaturilor intr-o noua pozitie ca urmare a actiunii solutiei pentru fixare.

MOD DE UTILIZARE.

Genele si pleoapele nu trebuie sa prezinte nici o urma de materie grasa. Prin urmare este important sa se elimine toate urmele de machiaj si de grasime utilizand solutia de curatat gene/sprincene Combinal sau Uleiul Hydrofilic cu Azulena Dr. TEMT dupa care se clateste cu apa calduta.

Alegeti bigudiurile care se potrivesc lungimii genelor. Tineti bigudiurile de cele doua extremitati si curbati-le pentru a lua forma pleoapei. Lipiti bigudiul pe pleoapa superioara la radacina genelor. Atentie. Este foarte important sa nu atingeti bigudiul pe lungimea sa pentru a nu diminua adezivitatea acestuia.

Lipiti genele pe bigudiu apasand genele pe acesta. Bigudiul se va tine intre degetul index si degetul mare, iar cu degetul aratator se vor lipi genele pe bigudiu prin rulare. Cu ajutorul unei pensete se va individualiza fiecare geana, una cate una, astfel incat acestea sa fie uniform lipite pe bigudiu si sa nu fie incalecate.

Cu ajutorul unui penson aplicati lotiunea pentru permanent(solutia galbena) pe genele lipite pe bigudiuri. Acoperiti apoi ochii cu film osmotic ( folie adeziva ). Lasati solutia sa actioneze 10 - 15 minute. Indepartati cu atentie surplusul de lotiune pentru permanent cu ajutorul unui betisor cu vata uscata.

Aplicati apoi lotiunea pentru fixare ( solutia alba ) dupa acelasi principiu ca la lotiunea pentru permanent Se va respecta aceeasi perioada de timp pentru ambele lotiuni.

Clatiti cu ajutorul unei bucati de vata imbibata in apa rece, cu miscari de la radacina geanei spre varful acesteia. Indepartarea bigudiului se va efectua utilizand o bucata de vata imbibata in dizolvant ( solutia transparenta) care se va aplica pe bigudiu pentru inlaturarea acestuia cu usurinta.

Procedati din nou la clatire cu ajutorul unei bucati de vata imbibata cu apa rece avand grija sa indepartati orice urma de solutie.

Aplicati lotiunea cu colagen utilizand un penson sau un betisor cu vata. Aceasta are drept scop hranirea si protejarea genelor.

Sfatuiti clienta sa revina pentru repetarea permanentului pentru a fixa curbura genelor.

Va recomandam sa pastrati produsele inchise, la temperatura scazuta (eventual in frigider).

RECOMANDARI SI MASURI DE PROTECTIE.

Dupa un permanent de gene utilizati un ulei pentru fortifiere ( ulei de ricin) pentru hranirea si regenerarea genelor;

Pastrati lotiunile la temperatura scazuta, ferite de razele soarelui;

Odata deschise flacoanele pentru permanent si pentru fixare urmariti utilizarea rapida a acestora.

Utilizati pe rand flacoanele de acelasi tip evitand desfacerea unui flacon nou inainte de epuizarea celui inceput; nu folositi obiecte metalice la lotiunea pentru permanent;

A nu se lasa la indemana copiilor.

Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu lotiunea pentru permanent sau cu cea pentru fixare, clatiti imediat cu multa apa si utilizati picaturi pentru ochi.

PRET KIT - 478 RON.

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.