Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

ANA TOUR & TRAVEL

Vezi oferta acestei firme 7 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (5 voturi)
Categorie
Agentii de turism 
Modifica profil
modificat pe 27 Iun '17
Descriere

Site-ul Ana Last Minute este astfel conceput incat sa gasiti rapid si usor destinatia de calatorie care va intereseaza, cele mai bune oferte last minute, ofertele speciale si recomandarile noastre de moment.
orim sa alegeti cea mai potrivita optiune de calatorie. In acest sens avem pregatita o echipa de specialisti gata sa afle care sunt cele mai potrivite variante in conformitate cu cerintele dumneavostra. Colaboram cu cei mai importanti tour operatori din tarile de destinatie pentru a va pune la dispozitie cele mai bune pachete de calatorie.

Aveti dreptul de a fi inspirat de catre consilierii nostri. Dorim sa va impartasim experientele noastre turistice pentru a va determina sa vedeti lumea. Calatoria va face viata mai frumoasa atunci cand este bine organizata. Echipa Ana Last Minute intelege ca pe langa un tarif bun turistii au nevoie de consiliere si asistenta turistica, control asupra detaliilor care fac o calatorie linistita, si cu adevarat memorabila.

Consideram ca meritati sa aveti numai experiente de turism extraordinare. In acest sens echipa Ana Last Minute promite sa fie alaturi de dumneavostra si sa vina in intampinarea problemelor dumneavoastra in cel mai scurt timp. Avem grija de clientii nosti din momentul efectuarii rezervarii pana la sfarsitul calatoriei.

Va multumim pentru increderea acordata.

Setari de confidentialitate