Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Faros Mayak

Vezi oferta acestei firme 2 pareri
2.5
Ratingul tau: - Media: 2.5 (2 voturi)
Categorie
Agentii de turism 
Modifica profil
modificat pe 02 Mar '11
Descriere

Agentia noastra a fost infiintata in anul 2001, scopul sau principal fiind acela de a oferi turistilor vacante in tara si in strainatate, dar si servicii pentru turistii straini ce vin in Romania. Agentia s-a deschis cu 3 angajati, plini de entuziasm si motivati de dorinta de a schimba modul de comunicare cu clientii, de a ajunge la un nivel in care angajatii nostri sa anticipeze dorintele posibililor nostri clienti si a ajuns in prezent sa aiba un numar crescut de angajati dar si de colaboratori si clienti directi.Pretuim clientul, si-l punem pe primul loc in gandirea si actiunile noastre, iar scopul nostru este acela de a-i satisface pe clientii nostri si a le oferi bucuria de a calatori, insa suntem convinsi ca la fel de importanta este si satisfactia si bucuria angajatilor nostri.

Poze adaugate pentru Faros Mayak
Foto
20 Iul '10
Foto
20 Iul '10
Foto
20 Iul '10
Logo-uri
Logo
Vezi toate pozele
Pareri despre Faros Mayak
1
15 Iun '15
40 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am aflat ca aceasta firma este in insolventa iar vacanta noastra platita din decembrie 2014 pentru 18.06 - 25.06.2015 nu va mai avea loc pentru ca nu avem nimic platit, nici hotel si nici bilete de avion!!!
Mare atentie celor care voiau sa calatoreasca prin aceasta agentie!!!

0 pct
4
9 Iul '10
Foto pentru Rhea
de Rhea
8.102 Puncte
197 pareri scrise
Guru Urban

Am apelat de cateva ori la serviciile lor si ii recomand daca vreti sa mergeti in Turcia. Au cateva destinatii foarte interesante. Toti prietenii mei care au apelat la serviciile lor au fost foarte multumiti atat de recomandare cat si de tarife si de servicii.

1 pct
Setari de confidentialitate