Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Clinica Vetzone

Constanta, Constanta
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
2
Ratingul tau: - Media: 2 (2 voturi)
Numar de telefon: 
0241.626.259 (Fix)
0766.459.619 (Mobil)
0766.459.620 (Urgente)
Adresa: 
Strada Dezrobirii 149
Bl, ID5, Sc. C, Ap. 24
Constanta, Constanta
Program: 
Luni - Sambata: 8:30 - 0:00
Duminica: 9:00 - 14:00
Categorie
Cabinet veterinar 
Modifica profil
modificat pe 05 Apr '11
Clasificare
Tip de afacere: 
Cabinet veterinar
Cabinete veterinare
Servicii veterinare: 
Servicii de urgenta, Asistenta la domiciliu, Farmacie veterinara
Animale tratate: 
Caini, Pisici, Papagali si pasari, Rozatoare, Pesti, Exotice, Animale mici, Iepuri, Reptile
Numar medici: 
3
Nume medici: 
Leica Cristina, Leica Laurentiu, Leica Bogdan Ionut.
Descriere

Clinica veterinara Vetzone a fost infiintata in anul 2005 de catre familia Dr. Leica Cristina si Dr. Leica Laurentiu absolventi ai facultatii de medicina veterinara din Iasi, care timid dar cu multa dragoste si pasiune pentru animale si-au inceput activitatea. Seriozitatea precum si calitatea serviciilor a facut ca Vetzone sa devina in Constanta una din cele mai prestigioase clinici veterinare.

Pareri despre Clinica Vetzone
3
4 Aug '21
Foto pentru CAPRI
de CAPRI
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Pe 03.08.2021 am mers cu o catelusa Chihuahua de 7 ani,caci avea o obstructie pe tractul digestiv de la mancare si nu se mai hranea ,iar daca o facea dadea inapoi tot si tusea .I s-a facut o radiografie,unde s-a vazut obstructia intre esofag si stomac.Ulterior a fost anesteziata si a fost supusa endoscopiei pentru a disloca corpul care blocase intrarea in stomac.Am asistat la toata procedura care n-a fost deloc usoara,avand in vedere marimea catelusei.In cele din urma corpul / mancarea a fost impins in stomac,ceea ce a trebuit sa insemne pentru doctor si pacient o mare reusita.Aici cred ca ceva n-a mers,poate s-a administrat anestezie suplimentara,caci doctorul a vrut sa-i scoata corpul respectiv inapoi pe gura si in urmatoarele secunde,catelusa a facut stop cardiac si cu toata resuscitarea s-a prapadit.Regret mult ca n-am intervenit sa -l opresc pe doctor ca sa mai continue,dupa ce corpul a fost trimis in stomac,cred ca asa ar fi fost corect.Desi doctorul si-a dat tot interesul ,un pas gresit a facut diferenta intre viata si moarte.

0 pct
1
27 Iul '17
Foto pentru Pescu Marușa
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

In data de 15 iulie 2017, intr-o sambata, catelusa mea de 13 ani nu se simtea deloc bine si am decis s-o ducem la Vetzone care avea program non-stop. Medicii de la Vetzone care erau acolo au spus ca starea ei e foarte grava (peritonita + tumoare vaginala + piometru; hemoleucograma arata ca desi avea infectie – peritonita - leucocitele ei erau foarte putine, cu mult sub limita inferioara) insa ei ne sfatuiesc s-o operam ca sa-i mai dam o sansa, ceea ce am si facut, desi am insistat ca nu are rost s-o chinuim daca nu are nicio sansa, insa medicii au afirmat ca mai are o sansa. Joi au externat-o spunand ca analizele i-au iesit bine, desi nu i-au facut hemoleucograma ca sa nu ne dam seama ca sistemul ei imunitar deja era aproape inexistent. Nici macar nu ne-au chemat la un consult de verificare a starii de sanatate in zilele urmatoare. Ne-au zis sa venim sa-i scoatem atele ceea ce nu s-a mai intamplat, avand in vedere ca intr-a 9-a zi de la operatie a murit. Sambata ne intoarcem de urgenta ca avea abdomenul foarte umflat si au zis ca acumuleaza lichid ori de la inima, ori de la ficat, insa ea de fapt facuse blocaj renal, desigur ca medicul care era in tura nu a presupus acest lucru si nu i-a facut nicio analiza la sange legata de rinichi, doar i-a scos lichidul. Duminica i-au facut analizele si au zis ca au iesit foarte proaste – blocaj renal – insa sa-i mai dam a doua sansa, sa-i faca niste lavaje poate isi revin rinichii. Evident ca nu si-au revenit si luni dupa-amiaza a murit. Nici macar nu stiau de ce a murit! Nici acum noi nu stim din ce cauza a murit catelusa! Medicul care o operase plecase si el in concediu imediat dupa, medicii care ii faceau tratamentele se schimbau de pe o zi pe alta si habar n-aveau istoricul animalului.
In cazul in care catelusa era asa de grav de ce medicii nu ne-au sfatuit sa o eutanasiem in sambata in care i s-a facut rau ca sa nu se mai chinuie atata ci ne-au sfatuit s-o operam? Si in duminica in care i-au iesit analizele foarte proaste (creatinina 8,6), patronul spitalului, Leica Laurentiu, in loc sa ne sfatuiasca macar atunci s-o eutanasiem ca sa nu se mai chinuie ne-a sfatuit sa-i facem lavaje (”sa-i dam a doua sansa catelusei, sa-i mai dam lui 72 de ore ca s-o salveze, insa el plecase a doua zi in concediu, asa intelege dumnealui sa salveze animalele muribunde”) desi un alt medic veterinar contactat de mine a zis ca nu are rost sa mai chinuim animalul.
Cele doua sfaturi total neprofesioniste au fost determinate mai mult ca sigur de lacomia lor dupa bani. Daca o eutanasiam de prima data nu le ieseau atatia bani cati au castigat din chinuirea unui animal muribund. Medicii de la Vetzone, in frunte cu patronul spitalului (daca ii putem numi medici, ci mai degraba macelari cu diploma), sunt total neprofesionisti (Dumnezeu stie cum au obtinut diplomele), ahtiati dupa bani si dezumanizati, fara mila pentru animale. Patronul clinicii, Leica Laurentiu, desi afirma ca el nu vine duminica la spital ca sa chinuie animalele, se pare ca adevarul este ca pentru bani face si asta. Chinuie animalele fizic si psihic si pe stapanii acestora psihic pentru bani.

0 pct
Setari de confidentialitate