Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Sport Depot

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
3
Ratingul tau: - Media: 3 (2 voturi)
Numar de telefon: 
031.105.09.17 (Fix)
Adresa: 
Strada Nerva Traian 7
Bl.M66 , Sc.2 , Ap.31
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Unirii-Calarasilor-Alba Iulia, Mihai Bravu si Vitan
Categorie
Articole sportive  Magazine exclusiv online 
Modifica profil
modificat pe 14 Apr '11
Articole sportive
Articole sportive: 
Aparate fitness/gimnastica, Badminton, Fotbal, Mese multigame, Ski, Snowboard, Sporturi de iarna, Tenis de camp, Tenis de masa
Descriere

Sport Depot LTD. Este o companie privata fondata in anul 1998 cu activitate in domeniul sportiv.Avem mai mult de 10 ani experienta in importul si vanzarea de produse sportive,prestarea de servicii vaste clientilor nostri si am creat o retea intinsa de dealeri si magazine pe teritoriul Bulgariei,Serbiei,Macedoniei,Croatiei si Romaniei. In momentul de fata colaboram cu lanturile de hypermarket-uri din Romania:Carrefour,Real,Pic si Metro.

• Importam diferite tipuri de echipamente sportive,pantofi sport,produse fitness,solare,saune,piscine,mese tenis,echipament ski,echipament pentru sporturi in aer liber si aparate pentru exercitii,echipament pentru box,mobila pentru gradina si accesorii.
• Vanzari directe produse sportive catre cumparatorul final.
• Activitati de service.

Pareri despre Sport Depot
5
10 Mai '18
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Este un magazin serios, mi-am comandat de la ei adidasi si un trening. Calitate foarte buna si un pret acceptabil, zic eu. Pentru cei care doresc mai multe pareri cu privire la acest magazin le recomand https://parerimagazin.ro/pareri/sportdepot-ro/

0 pct
1
10 Dec '13
Foto pentru Radu Horomnea
38 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Scriu aici pt ca nimeni sa nu se mai pacaleasca precum subsemnatul.
Am comandat o haina de iarna on-line.In 3 zile a fost la usa prin Cargus.Haina isi schimbase pretul de la 343 la 363 lei.Transportul care fusese gratis in oferta nu numai ca l-am platit tot eu ,dar,a costat si mai mult decat normal pt ca in loc sa treaca greutatea reala -adica 0,8 kg -au trecut 3,86 kg.Deci pe langa diferenta de pret a produsului 20 lei am platit si un transport gresit adica 38 lei.
Am constatat ca haina era mult prea subtire pt.acest anotimp si am decis sa o returnez.Dupa multe insistente pe mail pt a-mi trimite Cargus-ul sa-mi ia coletul (ca asa era procedura) am reusit sa-l expediez pe 19.11.2013.
Am vorbit cu ei la telefon si mi-au promis ca in 3-4 zile o sa-mi vireze banii in cont.Nici azi 10.12 21013 nu i-am primit.La repetatele mele apeluri telefonice ,dl. Liviu Trusca ,un "nevinovat "mincinos ,mi-a indrugat tot felul de motive si promisiuni pana acolo incat nu mi-a mai raspuns la telefon.Ma voi adresa Protectiei Consumatorilor dar pana atunci sa stiti si voi ce va asteapta daca lucrati cu ei.

0 pct
Setari de confidentialitate