Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Gambino's Pizza

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 3 pareri
3.333335
Ratingul tau: - Media: 3.3 (3 voturi)
Numar de telefon: 
0731.707.070 (Punct Livrare Unirii)
0725.271.471 (Punct Livrare Unirii)
0767.111.122 (Punct Livrare Unirii)
0725.352.222 (Punct Livrare Unirii)
0755.077.070 (Punct Livrare Unirii)
0762.112.200 (Punct Livrare Unirii)
Adresa: 
Strada Vasile Lascar 24
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Drumul Taberei
Program: 
Luni - Duminica: Non stop
Categorie
Catering 
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Numerar
Modifica profil
modificat pe 13 Aug '18
Detalii produse si servicii
Livrari: 
Da
Conditii comanda si livrare: 

Zona 1 → Comanda minima de 30 de lei

Piata Operei, Piata Victoriei, Piata Constitutiei, Tineretului, Calea Clarasilor, Dudesti, Floreasca, Primaverii, Tei, Baicului, Pantelimon, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Vacaresti, Parcul Carol, Dristor, National Arena, 13 Septembrie, Cotroceni, Stefan cel Mare, Obor, Iancului, Dorobanti, Decebal, Piata Charles de Gaulle

Zona 2 → Comanda minima de 50 de lei

Aviatiei, Ion Mihalache, Expozitiei, Crangasi, Giulesti, Andronache, Colentina, Industriilor, Theodor Pallady, Aparatorii Patriei, Berceni, Progresul, Rahova, Drumul Taberei (pana la str. Valea Oltului), Baneasa (pana la Aeroportul Baneasa), Fundeni, Militari, B-dul Timisoara, B-dul Ghencea, 1 Decembrie, Dimitrie Leonida, Piata Presei Libere, Aurel Vlaicu, Dimitrie Pompei, Soseaua Pipera, Petricani, Apaca-Afi, Grivita, Grozavesti, Drumu Binelui, Drumu Fermei, Drumu Gura Calitei, Drumu Intre Tarlale

Zona 3 → Comanda minima de 150 de lei

Pipera, Voluntari, Baneasa (dupa Aeroportul Baneasa), Pajura, Damaroaia, Drumul Taberei (dupa str. Valea Oltului), Prelungirea Ghencea pana la numarul 80, B-dul Preciziei, Bucurestii Noi, Splaiul Unirii nr. 9, Popesti Leordeni, Militari Residance, Dobroiesti

Catering
Specializare: 
Catering zilnic
Produse: 
Pizza, Deserturi, Salate, Ciorbe si supe, Garnituri, Mancare gatita, Bauturi racoritoare, Paste
Tip meniu: 
Meniu predefinit, Meniu combinat
Specificul bucatariei: 
Pizza, Desert
Rezervari evenimente: 
Telefonic, Online
Informatii suplimentare
Detalii preturi: 

Oferte

Combinatia Criminala... Asta inseamna sa fii mafiot...

La fiecare 3 PIZZA comandate cu acelasi diametru, primesti 1 PIZZA BONUS (pizza cu pretul cel mai mic din comanda solicitata si cu acelasi diametru)!

Produse/servicii: 

Timp de livrare: 60-80 minute

Slogan
O pizza criminala! Calibru 32 cm
Descriere

Esti din Bucuresti? Ai pofta de pizza? Daca mori de foame esti unde trebuie! Treci direct la meniu si comanda-ti cea mai criminala pizza pe care ai mancat-o vreodata, iar noi ti-o livram direct la tine acasa in orice sector din Bucuresti - 1, 2, 3, 4, 5 sau sectorul 6. Din meniul nostru nu lipsesc clasicele pizza Quatro Stagioni, pizza Napoletana sau pizza Capriciosa. Sau poate preferi specialitatea casei - Gambino's pizza? De asemenea, nu uita de pizza Speciala, calibru 32 cm - recomandarea casei.

Poze adaugate pentru Gambino's Pizza
Poza pentru Gambino's Pizza - Cutia criminala cu pizza
1 Sep '10
Logo-uri
Logo
Vezi toate pozele
Pareri despre Gambino's Pizza
1
1 Apr '12
Foto pentru elena_e
de elena_e
84 Puncte
9 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Prima data, am asteptat 15 minute pana ne-a luat comanda, desi se invarteau pe acolo si nu aveau altceva de facut, decat sa povesteasca.
A doua oara, am asteptat 45 minute pana ne-a adus 2 pizza. Nu am primit scuze.
A treia oara, mi-a luat din fata pizza nemancata pa jumatate, doar pt ca am facut o pauza de mancat si vorbeam cu tipa de langa mine. Nu m-a intrebat daca mai servesc.
A patra oara, am sunat pt rezervare si s-a confirmat, dar cand am ajuns acolo, nu aveam rezervare! Cum vine asta?! Sunt recunoascatoare de fapt pt ca s-a intamplat asa, pt ca am avut neplacerea sa vad barul si bucataria, cat am asteptat o lamurire. Saci de faina aruncati pe trotuar in strada, galeti de mezeluri rancede si toate astea manevrate de angajati nespalati.
Nu ma mai duc acolo si nici nu sfatuiesc pe nimeni. Ce-i drept nu am mancat niciodata mai mult de jumatate de pizza, ca sa vad efectele asupra stomacului.
Tot localul are 10 mese si 2 chelnerite, nu e aglomerat de clienti, dar totusi nu fac fata, iar atitudinea e de la tara...

0 pct
5
22 Ian '11
Foto pentru elfa64
de elfa64
561 Puncte
40 pareri scrise
Liderul turistilor

Intr-o zi cu viscol ne-am adapostit in interior ca sa ne incalzim si sa luam la bord ceva calorii. I ciuda rezervelor initiale pe care le-am avut, am fost serviti ff prompt cu o pizza uriasa(eu m-am luptat sa o termin) acoperita din greu cu ...toate cele necesare:)Multe din pizzeriile sau restaurantele care servesc asa ceva ar avea multe de invaat de aici. Poate doar acasa la mama ei de pizza (It) am mai mancat asa bunatate. Ne-am riscat si am luat si clatite cu nuci si cioco. Calde, numai bune. Nota 10 pe linie.

1 pct
4
1 Sep '10
Foto pentru kerberos
7.779 Puncte
20 pareri scrise
Guru Urban

Gambino's Pizza ne-a salvat in Valea Regilor cand am fost intr-un club unde nu se servea mancare. Livrarea a fost rapida (au spus 50-60 de minute, dar au venit in 35). Pizza era mare (32 de cm in diametru) si destul de gustoasa. Am incercat si Capriciosa, si Funghi-Prosciutto - ambele cu mult topping. O sa mai comand de la ei cu siguranta!

1 pct
Setari de confidentialitate