Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Hanul Lui Manuc

Vezi oferta acestei firme 2 pareri
4.25
Ratingul tau: - Media: 4.3 (4 voturi)
Categorie
Hoteluri  Restaurante 
Modifica profil
modificat pe 14 Iul '15
Descriere

Restaurant - "Sala Arcadelor", crama amenajata in pivinitele existente - "Crama Domneasca", mini restaurant - "Sala Rustica", gradina de vara, salon de protocol pentru intruniri, simpozioane - "Salonul Voievodal", animalele de casa sunt acceptate
Restaurantul are 62 locuri cazare,pivnite, arcade, terase sprijinite de stalpi de stejar si scari de lemn.

Poze adaugate pentru Hanul Lui Manuc
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
14 Iul '15
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
14 Iul '15
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
14 Iul '15
Poza pentru Hanul Lui Manuc - 1
6 Sep '11
Vezi toate pozele
Check-in: Rege la palat  X
Pareri despre Hanul Lui Manuc
5
14 Iul '15
Foto pentru Vulpitza
94 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Hanul este un loc bine ingrijit si ma bucur sa vad ca se lucreaza in continuare la imbunatatirea/restaurarea lui. Intotdeauna serviciul este impecabil, mancarea foarte gustoasa si la preturi potrivite, ospatarii amabili asa cum ar trebui sa fie peste tot. In septembrie 2013 am avut un eveniment de familie in cadrul hanului si am fost foarte impresionata de amabilitatea doamnei manager cu care am discutat prin email si in persoana detaliile cu privire la rezervare. M-am simtit tratata asa cum se cuvine atat de dansa cat si de personal. Mai recent am fost in luna mai, iar asteptarile pe care le aveam deja nu mi-au fost inselate. Din toate aceste motive, si bineinteles datorita faptului ca este un loc istoric si cu o frumoasa arhitectura, revin la Hanul lui Manuc cu mult drag ori de cate ori am ocazia.

0 pct
3
13 Aug '11
Foto pentru iulia.n
de iulia.n
302 Puncte
19 pareri scrise
Liderul turistilor

Asteptam ca odata cu redeschiderea Hanului lui Manuc sa admir berbecuti la protap, fripturi suculente, sarmalute, nu stiu... As fi vrut sa degust retete traditionale romanesti deosebite. M-am ales, in schimb, cu o portie de hummus. Foarte bun de altfel, asemeni platourilor cu gustari libaneze. Personalul lasa de dorit pe alocuri, mai ales cand iti da de stire ca daca nu stii pe unde sa intri, ai de ocolit tot restaurantul. Aaa, si un mic detaliu: cafeaua poate contine furnici!

2 pct