Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Beauty Dent Expert

Vezi oferta acestei firme 24 pareri
4.473685
Ratingul tau: - Media: 4.5 (19 voturi)
Categorie
Cabinete medicale 
Modifica profil
modificat pe 11 Mai '14
Descriere

La clinica noastra veti gasi unii dintre cei mai talentati specialisti, medici dedicati, care colaboreaza cu scopul de a rezolva aproape orice problema stomatologica. Toate disciplinele stomatologiei si ale medicinei dentare sunt reprezentate sub un singur acoperis la BeautyDentExpert ajutandu-va pe dumneavoastra sa ajungeti la zambetul mult visat.

Incluzand absolut orice tratament, de la consultatii de rutina si igienizari prin detartraj cu ultrasunete si airflow, pana la refacerea zambetului prin tehnici minim invazive, tratamente de albire si implante, BeautyDentExpert se dedica tratarii fiecarui pacient in functie de nevoile sale specifice si individuale.Programati-va astazi la BeautyDentExpert si veti primi o consultatie estetica gratuita unde echipa noastra de specialisti va va ajuta sa decideti solutia optima in functie de nevoile dumneavoastra personale si de posibilitatile dumneavoastra financiare.

Scopul nostru este de a oferi tuturor pacientilor un tratament la cele mai inalte standarde, intr-o singura locatie, economisind astfel timpul dumneavoastra atat de pretios.

Setari de confidentialitate