Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Cabinet de psihologie Elena Stroe - Slatina

Slatina, Olt
Vezi oferta acestei firme 11 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (11 voturi)
Numar de telefon: 
0743.098.786
Adresa: 
Strada Primăverii 18B
Slatina, Olt
Program: 
Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Categorie
Cabinete de psihologie 
Preturi:
€€€€€
Modifica profil
modificat pe 18 Feb '19
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializarea si numele medicilor: 

Stroe Elena -Psihologie Clinica
-Logopedie
-Metoda Feuerstein

Specializare centru medical: 

CABINETUL VA OFERA URMATOARELE SERVICII:
1. LOGOPEDIE (de la varsta de 2 ani) pentru stimularea achizitiei limbajului verbal, prevenirea si corectarea tulburarilor de limbaj vorbit si scris: dificultati de pronuntie (dislalie, rinolalie, dizartrie); dificultati de ritm si fluenta (balbaiala); dificultati de scris-citit (dislexie, disgrafie); dificultati de dezvoltare a limbajului.

2. DEZVOLTAREA ABILITATILOR COGNITIVE – metoda FEUERSTEIN (de la varsta de 4 ani) -<> – stimularea cognitiva faciliteaza si deblocheaza potentialul individual al copilului.

3. DEZVOLTARE SOCIO-EMOTIONALA(de la varsta de 3 ani) – achizitionarea de competente adecvate varstei care sa dezvolte modalitati sanatoase de manifestare emotionala si comportamentala.

4. DEZVOLTAREA ABILITATILOR PENTRU SCOALA (de la varsta de 4 ani) – dobandirea competentelor necesare integrarii cu succes in activitatile de invatare scolara.

Va oferim profesionalism si confidentialitate, activitatea se desfasoara intr-un mediu placut si relaxant pentru copii.

Centre medicale de psihologie
Specializari: 
Psihologie clinica, Servicii psihologice copii, Servicii psihologice adolescenti, Evaluare, Art Terapy, Servicii psihologice parinti
Slogan
SUSTINE DEZVOLTAREA ARMONIOASA A COPILULUI TAU
Descriere

Evaluare psihologica (copii)
Logopedie
Consiliere Psihologica( copii)
Pentru pacientii adulti, cabinetul ofera consiliere si tratament logopedic in cazul persoanelor cu tulburari de vorbire dupa un accident vascular cerebral sau un traumatism cerebral

Poze adaugate pentru Cabinet de psihologie Elena Stroe
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
24 Oct '18
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
24 Oct '18
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
5 Mai '14
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
5 Mai '14
Vezi toate pozele
Pareri despre Cabinet de psihologie Elena Stroe
5
24 Oct '18
Foto pentru Alina Rosu
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Ii multumesc din suflet domnisoarei psiholog Elena Stroe pentru tot sprijinul acordat in ceea ce priveste progresul pe care l-a facut baietelului meu.

0 pct
5
30 Sep '18
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

O recomand cu drag pe domnisoara Psiholog Elena Stroe. Pe Bogdan l-a ajutat si acum e bine. Multumim!

0 pct
5
30 Sep '18
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Pentru noi, domnisoara logoped Elena Stroe a fost omul potrivit la locul potrivit. Baiatul meu,Bogdan, a progresat foarte mult. Ii suntem recunoscatori domnisoarei logoped pentru daruirea, devotamentul, dragostea si, nu in ultimul rand, pentru profesionalismul de care a dat dovada. Iubindu-si meseria si avand atat de mult drag de copii, ea a facut si sper sa faca in continuare adevarate minuni cu copilasii nostri.

0 pct
5
15 Mai '15
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Baietelul meu a lucrat 5 luni cu domnisoara Elena Stroe si a reusit sa corecteze intr-un timp relativ scurt multe deficiente de pronuntie. Acum vorbeste foarte bine. Domnisoara Stroe este o persoana extrem de calda si apropiata de copii astfel ca orele de logopedie au fost foarte placute, dar si educative. Recomand fara ezitare sa colaborati cu dansa.

0 pct
5
13 Feb '15
Foto pentru Alina Rosu
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Baiatul meu a facut progrese vizibile pe limbaj de cand face logopedie la acest cabinet.Nu pronunta multe sunete,dar cu ajutorul domnisoarei psiholog a recuperat foarte bine.Sunt foarte multumita de rezultatele avute pana acum.

0 pct
5
3 Ian '15
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sunt mamica unei fetite de 7 ani.Am apelat la acest cabinet deoarece fetita mea s-a nascut si a trait in Italia pana 6 ani jumate.Cand am in scris-o la grupa 0 avea mari probleme de exprimare,vorbea amestecat in romana si italiana,nu il spunea pe R,iar pe langa aceste probleme nu se putea adapta de loc la scoala.Doamna invatatoare ne-a recomandat-o pe domnisoara psiholog Elena Stroe.Din noiembrie venim la acest cabinet si lucrurile au inceput sa se schimbe in bine.Speram ca pana incepem clasa intai sa se rezolve toate problemele.

0 pct
5
22 Oct '14
Foto pentru Mariana Neagoe
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am o fetita de 3 ani si jumatate, diagnosticata de medicul psihiatru cu intarziere de limbaj expresiv.Am inscris-o la gardinita la grupa mica, dar pentru ca nu se putea exprima a fost marginalizata.Doamna doctor ne-a recomandat sa mergem la psiholog si sa facem terapie.Am aflat de acest cabinet de la alti parinti si acum venim de 3 ori pe saptamana la logopedie.Vocabularul fetitei mele s-a imbunatatit foarte mult,si sunt bucuroasa de rezultatele obtinute .

0 pct
5
8 Sep '14
Foto pentru Georgeta Costache
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Recomand acest cabinet si altor mamici care au copii cu tulburari de vorbire. Am fost cu baietelul meu de 5 ani, care nu pronunta corect anumite sunete si incepuse sa se balbaie, la domnisoara psiholog Elena Stroe. Am fost foarte multumita de rezultate...

0 pct
5
6 Apr '14
Foto pentru Ramona Tanase
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Si eu merg cu baiatul meu la acest cabinet.La un 1 si 6 luni am observat un regres in comportamentul lui,nu-l mai interesa nimic,nu raspundea la nume evita copiii,era atras doar de reclame,invartea rotile de la masini.Am mers la Bucuresti si acolo i sa pus diagnosticul de autism si ni sa recomandat terapia ABA.Facem terapie de 6 luni ,si pot spune ca Rares a recuperat foarte mult,e mult mai atent,ne priveste in ochi,a inceput sa spuna cateva cuvinte, recunoaste obiecte.Domnisoara psiholog Elena pune mult suflet in ce face si asta se vede in recuperarea copilului meu.

0 pct
5
26 Mar '14
38 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Fetita mea a facut logopedie la acest cabinet cu Domnisoara Elena Stroe. Nu intelegeam mai nimic din ce vorbea desi avea aproape 4 ani,iar doctora pediatra ne-a recomandat sa cautam un logoped.Am venit la acest cabinet,iar fetita mea a indragit-o pe domnisoara psiholog imediat.Acum vorbeste bine si toata lumea intelege ce spune! Va multumim pentru tot!

0 pct
5
9 Mar '14
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Tulburarea de limbaj a baietelului meu, dislalie polimorfa, mi-a dat ocazia intalnirii unui om remarcabil- domnisoara psiholog Elena Stroe. Prin calitatile umane si profesionale deosebite, a reusit sa transforme perioada dificila de terapie intr-una placuta, plina de momente frumoase si succes.
Am fost entuziasmata de modul de lucru care imbina eficient exercitiul cu joaca, de placerea cu care lucreaza cu copiii, de daruirea si implicarea sa, de felul in care relationeaza cu copiii si parintii.Mediul de lucru este unul primitor, plin de carti , de jocuri si jucarii, mediu in care copilul se simte relaxat si colaboreaza mai usor.

Dupa un an si jumatate terapia a ajuns la final, tulburarea de limbaj este rezolvata, baietelul meu este pregatit de scoala, iar eu sunt fericita si multumita ca am depasit acest moment dificil cu ajutorul domnisoarei psiholog Elena Stroe.”

0 pct
Setari de confidentialitate