Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Cardiologie - Interne Prof. Univ. Dr. Elena Ardeleanu

Timisoara, Timis
Vezi oferta acestei firme 4 pareri
4.5
Ratingul tau: - Media: 4.5 (4 voturi)
Numar de telefon: 
0256.492.919 (Fix)
Adresa: 
Strada Revolutia 1848 16-18
Timisoara, Timis
Detalii program: 

Luni, Miercuri 14.00-20.00
Marti, Joi 11.00-18.00
Vineri 11.00-16.00

Categorie
Cabinete medicale 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 01 Noi '10
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializarea si numele medicilor: 

Cardiologie, Medicina Interna - Dr. Ardeleanu Elena, Dr. Ivanescu Ciprian

Specializare centru medical: 

Medicina Interna

Centre medicale
Tip de medicina: 
Cardiologie
Informatii suplimentare
Info special: 

Investigatii - Eco Doppler color Monitorizare EKG 24 ore Monitorizare TA 24 ore Testare la efort Eco general Spirometrie

Pareri despre Cardiologie - Interne Prof. Univ. Dr. Elena Ardeleanu
5
22 Mar '17
de Casariu
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Recomand acest cabinet deoarece dna Prof Ardelean este o profesionista in tratarea pacientilor, preturile sunt foarte bune comparativ cu alte cabinete din oras, iar dotarea cabinetului este performanta.Se ocupa cu rabdare de fiecare pacient, este respectuoasa si sensibila.Este Profesor si are foarte multa experienta.

0 pct
5
14 Mar '17
Foto pentru Roxana Timișoara
14 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Recomand cu toata caldura tuturor celor care au nevoie de o consultatie in domeniul cardiologie sa isi indrepte pasii spre cabinetul de Cardiologie - Interne al d-nei Prof. Univ. Dr. Elena Ardeleanu si cu siguranta vor fi foarte multumiti de calitatea exceptionala a serviciilor, de amabilitatea si profesionalismul cadrelor medicale dar si de costul rezonabil al consultatiei.
Tot respectul si consideratia mea d-nei Prof. Univ. Dr. Elena Ardeleanu pentru calitatea umana si implicarea profesionala!

0 pct
1
25 Feb '15
Foto pentru Diana-Andreea
22 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost la doamna doctor Ardeleanu Elena, dar imi pare rau ca am mers. A fost si scump comparativ cu alte cabinete, iar serviciile oferite lasa de dorit.
M-am simtit foarte rau, am avut tensiune mare, dar a trebuit sa astept o ora, desi eram programata la dumneaei. Am asteptat pentru ca doamna doctor in loc sa ne pofteasca pe noi inauntru, cei bolnavi si programati, i-a poftit inaintea noastra pe niste domni, imbracati elegant , care cred ca erau reprezentanti medicali, cei care prezinta medicamente. Nu mi se pare normal, ca domnii reprezentanti sa intre inaintea mea, cand eu sunt pacienta, sunt bolnava. Ideea e ca ma simteam rau si nu mi se pare corect , am mers cu programare, am platit, nu am mers pe gratis.
Cand am ajuns inauntru la doamna doctor, vroiam pur si simplu umanitate, sa vorbeasca cu mine, dar a vorbit foarte putin , nu m-a consultat.M-a intrebat in graba ce ma supara si doar mi-a prescris un medicament. Mi s-a facut doar un Ecg, dar de asistenta doamnei doctor. Vroiam sa aflu mai multe informatii despre starea mea de sanatate. M-am simtit ca un robot, nu ca un om, pacient. In plus o grabea pe asistenta ei sa vina cu un alt pacient pentru ca are multi pacienti afara.
In concluzie atmosfera este incordata inauntru, doamna doctor zbiera pe asistentele ei in timp ce eu eram inauntru si oricum ma simteam rau. Atmosfera din cabinet m-a nelinistit mai tare. Doamna doctor ar trebui sa se gandeasca ca noi suntem bolnavi in primul rand si oricum avem o anumita retinere fata de medici, dar se pare ca nu conteaza acest lucru.
Personal, voi merge la alt medic si nu recomand acest cabinet.

0 pct
5
1 Dec '11
Foto pentru Dan Stroe
20 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sarut-mana doamna Dr.Ardeleanu Elena,
Nu am gasit alta cale de a va scrie si a va multumi pentru probitatea morala deosebita de care ati dat dovada in cazul meu,salvandu-ma in urma cu 20 de ani.Ma numesc Dan Stroe,de profesie inginer agronom,iar in anul 1990 eram internat la dnul Prof.Radian Petrescu la clinica de cardiologie Fundeni ,iar dvs.erati medic ce isi dadea specializarea in Cardiologie la acea vreme ,la dnul Profesor in sectie.Atunci ,imi aduc aminte ca printr-un concurs de imprejurari m-ati salvat.Si dupa atatia ani nu v-am uitat si deseori am incercat sa va caut si sa va multumesc personal dar de fiecare data a intervenit cate ceva.Nu am cuvinte sa-mi exprim recunostinta fata de dvs.si nu va pot ura decat sa aveti zile senine si fericite....Cu respect,acelasi pacient ce nu va va uita, ing.Dan Stroe-Dragasani-Valcea-Tel.0723403717-

1 pct
Setari de confidentialitate