Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Centrul IPSI

Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
Cabinete de psihologie 
Modifica profil
modificat pe 05 Apr '17
Descriere

De cate ori te-ai simtit singur(a), izolat(a), frustrat(a)? Cand ai gasit ceea ce sufletul tau a avut nevoie? Unde este ceea ce ai simtit ca iti lipsea?
Noi, specialistii de la Centrul IPSI iti suntem aproape, suntem un centru de psihoterapie, coaching, psihologie clinica, formare, mentorat si toate formele de optimizare-crestere personala.
Constituim o echipa de specialisti: psihologi, consilieri, psihoterapeuti, psihanalisti, traineri si coachi care am adus in atentia companiilor un concept inovator, Corporate Employee Responsibility (CER), un aliat al mult mai cunoscutului Corporate Social Responsibility (CSR). Spre deosebire de CSR, CER-ul este un concept cu care echipele de HR pot opera eficient pentru a obtine rezultate concrete in implementarea strategiilor. Noi consideram ca prin CER oferim companiilor preventie, optimizare si sanogeneza.

Pentru companii, obiectivele IPSI sunt:
sustinerea persoanelor active profesional, care dispun de timp limitat si responsabilitate ridicata, pentru a-si depasi situatii punctuale de viata (ex. deces, boala, divort, relocare, probleme de sistem familial etc) cu impact negativ asupra:
- Sanatatii
- Performantelor
- Sistemului social si familial

Clipuri video adaugate

De cate ori te-ai simtit singur(a), izolat(a), frustrat(a)? Cand ai gasit ceea ce sufletul tau a avut nevoie? Unde este ceea ce ai simtit ca iti lipsea?

Video de prezentare IPSI
Pareri despre Centrul IPSI
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Centrul IPSI. Fii tu primul, o sa devii legenda.
Setari de confidentialitate