Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Clinica Medicala MunMedica

Vezi oferta acestei firme o parere
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Categorie
Cabinete de psihologie  Clinica, Policlinica si Spital 
Modifica profil
modificat pe 01 Sep '10
Descriere

Clinica Munmedica va ofera servicii medicale de inalt profesionalism in medicina muncii, recuperare medicala si fizioterapie, alte specialitati, psihologie si psihoterapie, explorari functionale si examinari de laborator.

Personalul care activeaza in cadrul Clinicii Munmedica este format din oameni cu o vasta experienta profesionala in toate domeniile de activitate.

Munmedica a luat fiinta in anul 2002, avind ca principal obiect de activitate medicina muncii. Urmand de-a lungul anilor o strategie de dezvoltare si diversificare a serviciilor noastre, avand in centrul atentiei nevoile pacientilor, dezvoltarea tehnologica in domeniul medical, pregatirea umana si profesionala a medicilor si asistentelor, reusim sa oferim in prezent conditii de tratament si examinare medicala de exceptie. Am construit si amenajat special locatia din str. Decebal nr. 10, unde ne desfasuram activitatea, pentru a oferi pacientilor nostri spatii largi, curate si aerisite. Am dotat cu aparatura de ultima generatie, laboratorul de analize medicale si toate sectiile care ofera diagnoza sau tratament, pentru ca actul medical sa fie de cea mai buna calitate.
Locatia construita si amenjata special, dotarea cu aparatura de ultima generatie, disponibilitatea si dorinta de autodepasire a personalului nostru, fac din Clinica Munmedica, cea mai buna alegere pentru pacientii care au nevoie de serviciile pe care le oferim. Dorim ca pe viitor sa ne mentinem la cel mai inalt standard, fiind constienti de faptul ca, doar un act medical de calitate ne va mentine pe primul loc in topul preferintelor pacientilor noastrii.

Manuela Galitz
Director General

Setari de confidentialitate