Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Iordache Iuliana, Cabinet individual de psihologie

Vezi oferta acestei firme 3 pareri
3.666665
Ratingul tau: - Media: 3.7 (3 voturi)
Categorie
Cabinete de psihologie 
Modifica profil
modificat pe 02 Sep '10
Pareri despre Iordache Iuliana, Cabinet individual de psihologie
5
13 Noi '19
de SS
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Un om decent, cu reguli de bun simt, cu o experienta vasta, gata oricand sa ofere servicii de cea mai buna calitate, adaptate pe nevoia fiecarui suflet care-i trece pragul. Ceea ce nu functioneaza intotdeauna pentru toata lumea, a functionat pentru mine. Au fost multe sedinte terapeutice mulate pe nevoia mea de intelegere si de acceptare, din care au rezultat progrese remarcabile. Pot spune ca viata mea decurge intr-o armonie, datorita faptului ca impreuna cu doamna psiholog am gasit cauza si am lucrat sistematic pentru a produce un efect in acord cu legile universale. 

0 pct
5
11 Noi '19
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Buna ziua tuturor,
Doresc sa o recomand pe doamna psiholog Iuliana Iordache tuturor celor care au nevoie de un “ Doctor” atat pentru suflet cat si pentru minte. Am ajuns la doamna psiholog in urma unor perioade de panica pe fond de depresie. Inainte de a ajunge la dumneaei dupa ce fusesem la un alt psiholog care imediat dupa prima sedinta mi-a recomandat sa urmez un tratament medicamentos cu anxiolitice.Nu l-am ascultat si bine am facut, iar in loc sa ma duc la dumnealui la o a IIa sedinta am preferat sa caut, de aceasta data, un psiholog prin recomandari; astfel am ajuns la doamna psiholog Iuliana Iordache. Am inceput prin a face 2 sedinte pe saptamana in prima Luna apoi am continuat cu 1/ saptamana respectiv 1/2 saptamani.Mi-am dorit foarte mult sa imi recapat increderea in mine si sa pot recunoaste panica pentru a sti cum sa o gestionez . Chiar daca locuiesc in afara Bucurestiului iar drumul Nu era unul de 10 minute dorinta de a ma regasi si de a ma simti bine in pielea mea era mult mai mare decat oricare eventual impediment. Imaginati-va ca mi s-a intamplat sa fiu pe drum spre cabinetul doamnei psiholog si mā lua un episod de panica, primul instinct era sa ma intorc acasa acolo unde ma simte am in siguranta DAR imediat imi aminteam cuvintele doamnei psiholog si astfel gandeam puterea Sa imi continui drumul. Eu ii sunt foarte recunoscatoare doamnei psiholog pentru toata truda si o felicit pentru profesionalismul de care da dovada. Personal, consider ca trebuie sa mergem la oameni priceputi si devotati meseriei lor si nu la un “ gard vopsit” tocmai pentru a evita intelesul zicalei “ pe afara vopsit gardul inauntru leopardul”. As dori sa mai adaug ceva referitor la cele spuse de domnul/ doamna ce a lasat acel mesaj nepotrivit sectiunii: si doamna psiholog este om ca noi toti cu familie si nevoi -de a manca, de a avea pauza, de a relationa. Faptul ca platesti pentru o sedinta Nu inseamna ca acel om iti este dator sa iti asculte si analizeze problemele intreaga zi. Cand mergi la croitorie si platesti pentru o rochie Te astepti sa ti se faca si o fusta?-Normal Nu
Apoi Nu cred ca exista un ”protocol” de urmat pentru sedintele conduse de catre psihologi.
Eu cred ca fix aici consta maiestria fiecaruia .
Pentru noi, pacientii, important este rezultatul iar pentru mine a fost unul foarte bun astfel V-o recomand cu caldura pe doamna psiholog Iuliana Iordache!

0 pct
1
5 Feb '16
Foto pentru aclara
de aclara
34 Puncte
3 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Mi-a lasat un gust foarte amar aceasta terapeuta. Am ajuns la ea in urma recomandarilor de pe net care, in urma unei analize mai atente, am vazut ca apartin acelorasi 3 persoane care au postat pe mai multe forumuri. In primul rand, locatia este groaznica. Singurele mijloace de transport pana acolo (Vitan) sunt 2 tramvaie mizerabile care vin o data la 20 de minute, iar doamna psiholog nu sta peste cele 55 de minute pentru care platesti nici daca plangi acolo sau daca ai intarziat independent de vointa ta si nici nu asteapta alt client dupa tine. Am facut prima data imprudenta sa pun o intrebare dupa scurgerea celor 55 de minute fix si mi s-a raspuns pe un ton enervat "Dragul meu, ora noastra s-a terminat. Sunt obosita si vreau sa ajung acasa." Apoi, apropo de asteptat: "cabinetul" este un soi de garaj inchiriat la parterul unei vile, in curte cu niste tigani. Se intra direct de afara si daca ai ajuns mai devreme trebuie sa astepti efectiv pe strada, in fata geamului, pentru ca nu exista hol de primire. Din nou, am avut o data naivitatea sa bat la usa la fara 5 in conditiile in care era un ger afara de inghetasem tot si mi s-a spus "Aceste 5 minute sunt pauza mea. Nu o sa fac un caz din asta acum, dar pe viitor te rog sa vii la fix". Inutil sa mai mentionez ca nu e dispusa sa citeasca nici o foaie de la o sedinta la alta, ca nu pregateste nimic pe langa si ca totul se rezuma STRICT la cele 55 de minute. Fosta mea psihoterapeuta - la care am fost nevoita sa renunt pentru ca a intrat in concediu de maternitate - ma ruga sa ii trimit pe mail tabele de analiza cognitiv comportamentala pe care le citea de la o sedinta la alta in timpul ei si care acopereau pagini intregi, ca sa nu mai vorbesc de cate ori m-a tinut peste program, uneori si 20 de minute. Asta m-a facut sa vad diferenta intre un terapeut implicat, dedicat, uman, si unul materialist, interesat exclusiv de bani. Am fost extrem de dezamagit sa vad o astfel de atitudine la un om care, teoretic, vindeca suflete.

0 pct
Setari de confidentialitate