Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Lara Dental

Ploiesti, Prahova
Vezi oferta acestei firme 4 pareri
3.666665
Ratingul tau: - Media: 3.7 (3 voturi)
Numar de telefon: 
0344.105.485 (Fix)
0740.136.169 (Mobil)
0744.774.934 (Mobil)
Adresa: 
Strada Milescu Spatar
Bl. 139E
Ploiesti, Prahova
Program: 
Luni - Vineri: 8:00 - 13:00, 16:00 - 20:00
Categorie
Cabinete medicale 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 03 Aug '10
Informatii generale
Parcare: 
Pe strada
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializarea si numele medicilor: 

Medic stomatolog - Dr. Andreea Lungu
Medic stomatolog - Dr. Radu Lungu

Specializare centru medical: 

Stomatologie

Centre medicale
Tip de medicina: 
Stomatologie
Data infiintarii firmei: 
21 Iul '06
Poze adaugate pentru Lara Dental
Foto
15 Iun '10
Foto
15 Iun '10
Foto
15 Iun '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Lara Dental
5
1 Oct '18
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Imi pare rau sa aud pareri de rau… Eu sunt pacient al domnului doctor Lungu de apropare 10 ani (nu e chiar atat de tanar pe cat pare, nu va mai luati dupa aparente) si de fiecare data am primit servicii de calitate si am fost tratata cu respect. Ce-i drept, nu am probleme prea grave cu dantura… doar vreo 2-3 carii ce au fost curatate si plombate, in rest control de rutina… Prima plomba o am din 2009 si nici pana in ziua de azi nu imi creaza probleme…

Pe sotul meu, care era terorizat de idea de a merge la dentist, l-am dus la acelasi doctor si totul a decurs foarte bine. Tot asa, are plomba de 8 ani, fara probleme pana in ziua de azi...

0 pct
1
18 Aug '14
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Experienta mea cu acest dr este foarte neplacuta. El pare linistit, dar are iesiri nebunesti, este agresiv si nu il intereseaza de pacient. Mi-a pus o plomba care dupa 2 zile mi-a cazut, am sunat si a inceput sa tipe in telefon ca nu e treaba lui.Trateaza pacientul frumos pana ii vin nervii si se schimba placa. Cand asteptam acolo era o doamna care a spus ca i s-au distrus dintii sub lucrarea pusa de el pt ca pune pe dinti netratati. Mai si primeste bani fara sa emita niciodata nicio chitanta, am prieteni care au fost si ei la el si niciodata nu a dat chitanta.Este un baiat rebel, fara experienta devenit dr cu banii parintilor. Nu l-as recomanda nimanui. Grave probleme de comportament si dr de calitate indoielnica.

0 pct
5
29 Feb '12
Foto pentru emyly
de emyly
192 Puncte
2 pareri scrise
Aruncator cu privirea

POT SPUNE CA MERG CU DRAG LA DOMNUL DOCTOR RADU LUNGU E SUPER PE CUVANT SI ISI FACE FOARTE BINE TREABA VA RECOMAND CU TOATA INCREDEREA ACEST CABINET .PS. RESTUL MI SE TRAGE DE LA MASEAUADE MINTE(GLUMEAM)

1 pct
5
23 Feb '12
Foto pentru emyly
de emyly
192 Puncte
2 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Se pare ca voi intra in istoria acestei firme , sant prima persoana care comenteaza aici. ce sa va spun caut un dentist de 2 ani am fost la multi dar plecam inainte de ami face ceva ? de ce? buna intrebare ( vorbesc dentisti astea de parca lucreaza pe de geaba )am stat sa-mi umble un tataie in gura si ma facut varza asa ca de 2 ani am tot cautat. Am ajuns la aceasta firma printr-o cunostinta , am ramas putin socata cand am vz dentistu ffff tanar am ramas aici si pot spune ca nu-mi pare rau la prima vizita am tratat o masea , la a doua am scos o masea de minte care era aiurea crescuta in rest sanatoasa, sant foarte greu de scos pot spune dar nu am simtit mare lucru ,apoi a urmat greul dar nu chear am citit parerile multora care si-au scos masea de minte eu am fost printere cei mai fericiti se pare . In rest totul ok deci pe cine intereseaza pot spune ca e de treaba dr ....... pa pa .

1 pct
Setari de confidentialitate