Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Life Dental Care

Vezi oferta acestei firme 7 pareri
2
Ratingul tau: - Media: 2 (5 voturi)
Categorie
Cabinete medicale 
Modifica profil
modificat pe 21 Dec '10
Descriere

Ne bucuram sa te vedem fericit, si de aceea atelierul nostru de zambete creeaza frumusete, naturalete si sanatate!

Zambetul este cartea de vizita a fiecaruia dintre noi, este secretul personalitatii si al succesului personal. Totodata, el este o expresie a starii de sanatate si un mijloc placut de apropiere si relationare cu cei din jurul nostru! Zambetul atrage si seduce, deschide inimi si ajunge intotdeauna la sufletul celui caruia il primeste!

Pentru ca noi stim cat de important este zambetul tau, suntem alaturi de tine si te invitam in atelierul nostru de creatie pentru a-l reinventa!

Noi iubim viata, si de aceea o protejam! Materialele noastre sunt prietene cu organismul tau, deoarece folosim fibra de sticla, ceramica (portelanul), zirconiul, rasinile compozite, cu integrare biologica superioara!

Profilaxia este un reper important pentru noi, deoarece intotdeauna este mai usor sa previi decat sa tratezi, iar noi te sprijinim sa aduci in viata ta toate acele bune obiceiuri ce iti mentin sanatatea!

La noi vei fi incurajat sa adopti un stil de viata sanatos si vei primi sfaturi legate de o igiena dentara ce foloseste in principal ingredientele oferite cu generozitate de natura!

Manoperele noastre protejeaza vitalitatea dintilor cat mai mult posibil, crescand astfel si speranta lor de viata pe arcadele dentare! De asemenea invitatul nostru special este medicina naturista, care ne ofera aplicatii eficiente in tratamentul parodontozei, gingivitei si altor afectiuni din sfera oro-dentara.

Setari de confidentialitate