Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Mrini Eye Hospital

Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
Clinica, Policlinica si Spital 
Modifica profil
modificat pe 19 Oct '15
Descriere

Clinica de oftalmologie Mrini Eye Hospital este un centru de referinta in oftalmologia romaneasca, atat din perspectiva aparaturii cu care este dotata, cat si a serviciilor medicale pe care le ofera si a medicilor care activeaza in cadrul clinicii.
Mrini Eye Hospital dispune de cea mai avansata tehnologie din lume la momentul actual destinata realizarii operatiei de cataracta. Este vorba despre suita refractiva pentru cataracta, un grup de patru aparate ultraperformante care permit realizarea operatiei de cataracta cu laser, fara bisturiu, bazata pe comanda computerizata, ceea ce ofera un plus de siguranta si precizie. Ne mandrim cu faptul ca Mrini Eye Hospital este singura clinica din Romania si printre putinele din Europa care dispun de intreaga suita de aparate pentru operatia de cataracta.
Chirurgia refractiva (reducerea de dioptrii) este un alt domeniu al oftalmologiei in care chirurgii din cadrul Mrini Eye Hospital obtin rezultate remarcabile. Pacientii care vor sa inlature dependenta de ochelari de vedere gasesc in cadrul clinicii alternative chirurgicale moderne, la preturi mult mai mici decat in alte clinici europene. Sute de pacienti pot privi lumea din jur fara ochelari de vedere datorita priceperii si experientei chirurgilor nostri!
Pe langa operatiile de cataracta si cele de reducere de dioptrii, in cadrul clinicii Mrini Eye Hospital se realizeaza cu succes operatii din sfera chirurgiei vitreo-retiniene, operatii de glaucom, strabism, cross-linking cornean, microchirurgia ochiului (oculo-plastie).
Clinica este dotata cu aparatura de elita, iar aceasta aparatura este manevrata de medici de elita din Romania, care de-a lungul timpului s-au alaturat echipei noastre.