Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Serviciul De Ambulanta Al Municipiului Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 6 pareri
3.333335
Ratingul tau: - Media: 3.3 (6 voturi)
Numar de telefon: 
021.211.64.80 (Fix)
021.210.70.31 (Fax)
Adresa: 
Strada Mihai Eminescu 226
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 020077
Program: 
Luni - Duminica: Non stop
Categorie
SMURD, Ambulanta si Statii salvare 
Modifica profil
modificat pe 03 Iun '10
Informatii generale
Parcare: 
Proprie
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
De stat
Centre medicale
Servicii: 
Servicii de ambulanta, Servicii la destinatie
Descriere

Statia Centrala

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (S.A.B.IF.) este o unitate sanitara cu un caracter de unicitate nu numai la nivelul municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov dar chiar si la nivelul intregii tari. Este o unitate medicala strategica cu personalitate juridica, avand ca specific lucrul in regim de asteptare 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. S.A.B.IF. este in subordinea Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov. Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov asigura asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca atat la locul solicitarii cat si pe durata transportului pacientilor (bolnavilor, accidentatilor, gravidelor) catre spital. Pe langa aceasta S.A.B.IF. asigura atat asistenta medicala ambulatorie la locul solicitarii precum si transporturi nemedicalizate.Transportul medicamentelor, produselor biologice (sange si organe) si al personalului medico-sanitar se face in program continuu, asigurandu-se necesarul de asistenta medicala de urgenta pe intreg teritoriul Municipiului Bucuresti si judetului Ilfov, iar daca este cazul si in afara acestuia, 24 de ore din 24 .

Pareri despre Serviciul De Ambulanta Al Municipiului Bucuresti
1
12 Mar '13
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am solicitat o ambulanta pentru nepotica mea in ziua de 12 martie 2013 la ora o:05 si nici dupa 50 de minute nu a sosit ambulanta cu medic.
Este o bataie de joc fata de bolnavi

0 pct
1
6 Iul '12
Foto pentru Daniel Focsa
20 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Rusine, am asteptat azi 2 ore pana sa vina o ambulanta - aveam prostatita acuta cu dureri mari - si cand a venit un nene doctor, mi-a pus un diagnostic gresit si a spus va nu ma poate duce la spital, sa astept ambulanta de transport. Am mai asteptat inca o ora, si nimic, m-am dus cu metroul, in conditiile in care aveam dureri. Deci trei ore de asteptat ca sa ma duca ambulanta municipiului Bucurestri la un spital, DEGEABA. Am sunat la 112 de 6 - 7 ori cred, si primeam raspunsuri de genul "mai asteptati " mai reveniti". Rusine, mi-e rusine ca sunt roman ! Sunteti gretosi.

1 pct
5
17 Ian '12
Foto pentru larry
de larry
860 Puncte
41 pareri scrise
Liderul turistilor

Acesti oameni sa straduiesc sa salveze vieti,si cu asta am spus totul!!!

-1 pct
5
11 Ian '12
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

basescu e un presedinte care promoveaza prostia si mita
cum poate sa il inlocuiasca pe arafat care a pus pe picioare acest serviciu unic in romania?
cum sa puna in locul lui un mos de 60 de ani care de abia isi tarasete anatomia?
nu ii ajunge pensia
sa vina sa lucreze pe teren in locul meu ptr 700 de lei
jos basescu cu ideile lui politice de 2 bani
vrem sistemul sanatatii sa fie ok? cum ? cand deja este bolnav din cauza nenorocitilor in care am avut incredere si i-am votat?
promisiuni si minciuni.
romani uniti-va si nu lasati sa ne ia singurul lucru bun facut de un strain care ,culmea,a luptat medical ptr poporul roman si a fost rasplatit de besescu cu un sut in fund.
rusine sa ii fie si noua ca acceptam acest meschin jok

0 pct
5
19 Mai '11
Foto pentru Mariana Costreia- Teodorescu
38 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

MULTUMIRI- din suflet!
Pe 10 Mai 2011, sotul meu a chemat- pentru socrul meu(Str. Buiestrului 8), Ambulanta SMURD(au venit fff repede, asa cum ar trebui sa vina orice ambulanta nu numai de la SMURD) in jur de ora 13- ambulanta cu nr. MAI 24509.
Profesionisti de suflet- asa ii pot caracteriza pe cei care au format echipa SMURD din Baneasa,condusa de tanara Dna Dr. Statescu care, dupa ce l-a predat la Spitalul de urgenta pe socrul meu, cu o rara modestie, nu voia nici sa- mi dea numele ei(bani u a primit- nici nu a vrut sa auda) spunea ca nu are importanta numele!
Asteptand la usa Camerei de Garda a Spitalului de Urgenta din Floreasca, am oprit soferul ambulantei, Marian Mihai- nici el nu a vrut sa primeasaca bani dar mi-a spus numele lui si a inca unui coleg- Serban Florin.
Imi pare tare rau ca nu le-a stiut tuturor numele- mai erau 2 asistenti pe care sa-i amintesc in rugaciunile noastre- voiam sa ii stim pe toti. Daca cineva citeste mesajul meu si poate sa ma anunte- prin email sau telefon ar fi extraordinar.
RECUNOSTINTA, MULTUMIRI- calde, din suflet si Dumnezeu sa- i binecuvanteze in fiecare clipa!
CINSTE LOR si tuturor asemeni lor- Romania ar fi altfel daca peste tot- nu numai la SMURD Baneasa, ar fi oameni asemeni lor!
Mariana Teodorescu,
0744 671 056

0 pct
3
8 Mai '11
20 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

sunt scarbita de ambulanta bucuresti,am facut cursuri de operator telefonist la ei,dar nu ma pot angaja ptr k nu am experienta cik,nu am pe cineva in interior cu mult spate sa poata sa mi deschida usile,nu k nu am experienta,dar cum in romanica noastra se poarta asa cv,nu ma mir de nimic!!!

1 pct
Setari de confidentialitate