Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Telemedica

Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
Cabinete medicale  Clinica, Policlinica si Spital 
Modifica profil
modificat pe 16 Sep '16
Descriere

Telemedica promoveaza conceptul excelentei serviciilor sale, prin misiunea sa de a asigura cea mai buna stare de sanatate pentru pacientii sai. De aceea facem tot ceea ce este necesar pentru ca acestia sa beneficieze de cea mai buna asistenta medicala.

Telemedica, centru medical pluridisciplinar, infiintat in anul 2000 si-a propus sa asigure tuturor pacientilor servicii medicale la un inalt standard profesional, in conditii de igiena maxima si intr-un interval de timp cat mai scurt.

Telemedica este integrata sistemului de asigurari de sanatate, ceea ce ofera pacientilor toate facilitatile aferente statutului de contribuabil la fondul asigurarilor sociale de sanatate si prevazute in normele legale in vigoare.

Clinica Telemedica este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale, destinate atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, pregatind servicii adaptate permanent doleantelor clientilor nostri.
Modelul Telemedica este bazat pe oferirea unui plus de valoare pacientilor, prin acordarea de servicii medicale in toate specialitatile medicale, efectuarea tratamentelor in ambulatorul de specialitate, investigatii de laborator, imagistica, toate sustinute de o echipa medicala ce dovedeste un inalt profesionalism. Totodata darurirea personalului medical este sustinuta si de suportul oferit de dotarea cu echipament medical de inalta performanta.

Prin experienta acumulata am definit pas cu pas sistemul de valori ce defineste activitatea clinicii noastre. Excelenta, ca eticheta a serviciilor oferite tuturor pacientilor Telemedica, se manifesta prin ridicarea standardelor profesionale. Intelegand nevoile pacientilor, oferim servicii de calitate prin dotarea clinicii si a laboratorului cu aparatura de ultima generatie. Responsabilitate si implicare sunt dimensiuni care contureaza imaginea intregului personal medical. Flexibilitatea serviciilor acordate pacientilor clinicii Telemedica este dovedita prin faptul ca anticipam nevoile din domeniul medical si suntem pregatiti sa raspundem cu atentie si profesionalism oricarei solicitari.

Setari de confidentialitate