Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti
1
Fa primul pas catre clientii tai si listeaza-ti afacerea acum,
e GRATUIT.
2
Adauga
Produse
3
Promoveaza-ti
Afacerea
Ghidul complet al orasenilor
Urbo este ghidul complet al orasenilor printre toate firmele existente, de la restaurante si cafenele pana la magazine sau benzinarii. Urbo le gaseste, arata pe harta si le povesteste potentialilor clienti parerile reale si neinfluentate de afinitati profesionale ale altora despre locurile care ii intereseaza. Urbo a devenit deja metoda prin care publicul isi alege firmele de care are nevoie, astfel orice afacere care este listata aici va avea parte de o expunere considerabila.

Ce facem noi Urbo mai bine ca oricare alt site sau instrument de promovare existent?

Aratam adevarul
Ei bine, Urbo iti arata exact imaginea pe care o ai tu in fata celor mai importanti critici ai tai: clientii. E ca si cum ai avea un carnetel la intrarea firmei tale unde orice client ar putea sa-si scrie exact toate parerile, experientele, criticile si sugestiile, iar acest carnetel poate fi rasfoit de oricine. Alege sa-ti cunosti imaginea.
Ajutam alegerile
Tu mai presus de oricine vrei ca afacerea ta sa aiba succes, iar noi iti oferim avantajul de a afla parerile celor care platesc pentru produsele si serviciile tale. Vei dezvolta astfel o legatura stransa cu clientii tai si vei afla ce le place, ce le place mai putin si ce ai mai putea incerca pentru a creste in ochii lor. Acesta este avantajul de care ai nevoie pentru a face alegerile inteligente in dezvoltarea afacerii tale.
Crestem expunerea
Este usor sa-ti dai seama de expunerea pe care ti-o creeaza site-ul nostru: zeci, sute sau poate chiar mii de potentiali clienti iti vor accesa zilnic profilul si vor citi ce au avut ceilalti de zis despre afacerea ta. Imagineaza-ti efectul benefic care poate sa-l aiba aprecierile sincere ale celorlalti asupra vanzarilor tale. Lumea si-a pierdut increderea in reclamele tipatoare, acum lumea vrea sa auda parerile semenilor.
Setari de confidentialitate