Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Teatrul Elisabeta

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Numar de telefon: 
0727.703.703
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Detalii program: 

Luni-Duminica: 10:00-22:00

Categorie
Teatru, Opera si Opereta 
Modifica profil
modificat pe 27 Oct '15
Spectacole / filme
Numar de locuri: 
350
Slogan
Teatrul Elisabeta: te bucuri de Arta, te Distrezi, Socializezi
Descriere

Teatrul Elisabeta este un loc special in care se imbina actul artistic, cu divertismentul si socializarea. Este un loc in care arta nu este o experienta pasiva, in care spectatorul este participant, vrea sa se implice si sa impartaseasca cu cei din jur ceea ce traieste si simte. Este un loc in care se formeaza si se consolideaza o comunitate – comunitatea celor care vor sa experimenteze arta si divertismentul de calitate.

eatrul Elisabeta este situat in centrul Bucurestiului, in imediata apropierea a parcului Cismigiu, pe bulevardul Regina Elisabeta nr 45, la etajul 2 al unei cladiri monument istoric, ce a gazduit de-a lungul timpului Clubul Austro Ungar si Micul Senat al Romaniei.

Prin atmosfera sa stilata si relaxata, este locul ideal pentru a experimenta un eveniment de divertisment de inalta clasa sustinut de artisti talentati si cu mare priza la public. Sala are o capacitate de 344 de locuri.

La Teatrul Elisabeta fie ca vii la o piesa de teatru sau la un concert, vei avea parte de fiecare data de mult mai multe momente de divertisment decat te-ai astepta.

Toate spectacolele care se joaca pe scena teatrului trec printr-un proces complex de selectie si gestionare care sa garanteze spectatorilor o productie artistica de calitate.

La Teatrul Elisabeta poti sa vezi atat spectacole de inalta tinuta, cu mare priza la public, jucate cu succes extraordinar si pe scene internationale, cat si productii originale prin care incurajam creativitatea tinerilor artisti.

In afara de spectacole, Teatrul Elisabeta gazduieste si alte manifestari in care arta si divertismentul ocupa rolurile principale.
Astfel, de exemplu, de Ziua Universala a Iei, pe 24 iunie, spectatorii veniti sa se distreze la comedia Incurcatura la Nivel Inalt s-au putut bucura si de expozitia de arta si costum cu influente traditionale semnata Liliana Turoiu.
Periodic, dupa spectacole au loc sesiuni de autografe si socializare cu actorii, tombole cu premii atractive pentru cei din sala, diverse experiente interactive si multe alte activitati de divertisment.

Vino si tu in comunitatea celor care iubesc arta, distractia si frumosul si evadeaza alaturi de noi intr-o experienta memorabila departe de grijile si preocuparile cotidiene.
Si pentru ca vrem sa multumim tuturor acelora care sunt alaturi de noi si ne ajuta sa crestem si sa evoluam, am decis sa lansam un program de fidelizare.

Pareri despre Teatrul Elisabeta
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Teatrul Elisabeta. Fii tu primul, o sa devii legenda.