Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti
CUM STA TREABA
Pentru fiecare actiune pe Urbo.ro, primesti puncte. Descopera in 3 minute cum poti castiga aceste puncte si mai aloca inca 2 pentru a te familiariza cu campul lexical Urbo.
Puncte
Poti castiga punctele astfel
8p
Scrii o parere
20p
Adaugi o firma noua
10p
Creezi un ghid
20p
Chemi un prieten care se inregistreaza
8p
Adaugi foto
16p
Adaugi video
2p
Primesti o apreciere pozitiva (daca primesti o apreciere negativa ti se scad 2)
6p
Creezi un produs nou
4p
Adaugi un produs la o firma
4p
Adaugi o firma la un ghid
4p
Modifici profilul unei firme
1p
Votezi stilul unui cronicar
2p
Primesti un vot la stil
2p
Scrii un comentariu
20p
Daca te loghezi 7 zile consecutiv
60p
Daca te loghezi 14 zile consecutiv
1p
Faci un check-in valid
150p
Daca te loghezi 30 zile consecutiv
400p
Daca te loghezi 50 zile consecutiv
16p
Adaugi un eveniment
Termeni Urbo
Titlu
Canalul Discovery pare de atatea ori mai credibil decat spusele colegului atunci cand vine vorba de stiinte exacte, la fel cum cu totii auzim ce are de spus rezidentul despre un diagnostic, dar parca ne simtim mai relaxati dupa ce il auzim si de la doctorul nostru experimentat. Desigur, sunt cazuri total diferite, dar principiul se aplica si aici: persoanele care au mai multa experienta sunt mai credibile. Astfel, utilizatorii care obisnuiesc sa se implice mai mult, sa scrie mai mult si sa foloseasca mai multe detalii, tind sa fie mai de incredere si tind sa influenteze mai mult imaginea unui local sau a unei afaceri in ochii celorlalti. Tocmai de aceea, am identificat diferite titluri pe care un cronicar le poate dobandi in functie de punctele si de activitatea sa.
  • Pierdut prin cartier - 0p
  • Aruncator cu privirea - 100p
  • Liderul turistilor - 300p
  • Deschizator de drumuri - 1.000p
  • Guru Urban - 3.000p
Stil
Aduceti-va aminte de Mary Poppins, Doctorul House, Capitanul Jack Sparrow si Yoda: pe cat de diferiti, pe atat de geniali in exprimare. Bogatia exprimarilor e ceea ce face ca Urbo sa fie nu doar ajutator, dar si foarte interactiv si distractiv. Tocmai de aceea, ne-am gandit ca ar fi interesant ca fiecare utilizator sa poata fi apreciat pentru maniera sa de a scrie. Astfel, fiecarei pareri ii este asociat un stil: filozof, optimist, critic, flegmatic sau comediant, urmand ca si fiecarui cronicar sa-i fie asociat un stil in functie de voturile primite de parerile sale.

Pe profilul meu scrie "optimist", pe al tau ?
Filozof
Critic
Comediant
Optimist
Flegmatic
Ghid
Gandeste-te la cele mai bune locuri pentru a bea o cafea cu un prieten vechi, pentru a petrece pana a doua zi dimineata, pentru a te aranja inainte de marele eveniment sau pentru a cumpara cele mai potrivite cadouri pentru el/ea. Iti vin idei deja?! Perfect. Cu totii ne organizam in minte astfel de locuri in functie de diverse necesitati. De ce sa nu le facem publice? Tocmai pentru asta am creat Ghidurile Urbo, metoda prin care poti sa le arati tuturor cum si de ce preferi sa faci tu lucrurile asa. Adaugi afaceri impreuna cu idei, descrieri, poze si videoclipuri doar ca sa demonstrezi de ce acele afaceri isi au locul in ghidul tau.
Uite un exemplu de cateva ghiduri.
Setari de confidentialitate