Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Expert Company Group LTD Sucursala Bucuresti - Rom Curier

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
0735.971.084 (Relatii Clienti)
0763.880.405 (Contracte)
Adresa: 
Strada Intrarea Ecaterina Teodoroiu / Pantelimon / Ilfov 5A
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 077145
Program: 
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Categorie
Firme curierat 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Numerar euro
OP/Transfer bancar
Modifica profil
modificat pe 24 Iul '16
Curieri
Servicii curieri: 
Apel instiintare sosire colet, Confirmare de primire, Livrari colete, Livrari documente, Livrare la ora fixa, Livrari sistem grupaj, Servicii direct marketing
Detalii produse si servicii
Aria de asigurare a serviciilor: 
Local, National, International
Asigurare servicii in regim de urgenta: 
Da
Asigurare bunuri pe perioada transportului: 
Da
Informatii suplimentare
Descriere

Suntem o companie creata pentru a oferi cele mai bune servicii de curierat local, national,international si dedicat. Suntem la dispozitia clientilor nostri cu servicii de curierat de calitate, adaptandune permanent la standardele pietei si cerintele clientilor. Gama larga a serviciilor oferite, calitatea acestora, flexibilitatea, capacitatea noastra de adaptare la necesitatile specifice ale clientilor precum si tarifele reduse oferite, au facut ca la suportul nostru sa apeleze, cu precadere dar nu exclusiv, cei ce emit facturi, cei ce trimit invitatii la diferite evenimente sau au de expediat documente si colete importante, cei cu nevoi de transport grupat sau cei ce realizeaza campanii promotionale si drop-mail-uri.Provocarea noastra permanenta consta in cautarea modalitatilor prin care am putea oferi clientilor nostrii servicii de calitate si promptitudine. Fiecare dintre serviciile prestate are un caracter independent si profesional, Unul dintre scopurile de baza ale companiei noastre este de a va ajuta sa economisiti bani, fara a renunta la calitatea serviciilor de care aveti nevoie. Avand de partea noastra argumentele de mai sus, pentru mai multe detalii, va invitam sa nu ezitati a ne contacta, a ne intalni si a pune impreuna bazele unui parteneriat de care suntem convinsi ca veti fi si Dumneavoastra, ca si actualii nostri clienti, pe deplin multumiti.

Pareri despre Expert Company Group LTD Sucursala Bucuresti
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Expert Company Group LTD Sucursala Bucuresti. Fii tu primul, o sa devii legenda.
Setari de confidentialitate