Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Roberto Grosa

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Numar de telefon: 
0723.311.965 (Cabinet)
0769.211.808 (Cabinet)
0731.998.733 (Personal)
Adresa: 
Bulevardul Ferdinand 89
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Categorie
Cursuri diverse 
Modifica profil
modificat pe 03 Aug '11
Informatii generale
Parcare: 
Pe strada
Descriere

Cursurile de pregatire parapsihologica in "bioterapie, infoenergetica si radiestezie" sint atit teoretice cit si practice si se desfasoara conform clasificarii CAEN din romania, in cadrul Cabinetului Roberto Grosa.

Intrucit natura acestora este foarte complexa, pregatirea neinitiatului a fost impartita pe trei nivele: initiere, specializare si maestru. Trecerea de la un grad la altul superior se poate face doar dupa absolvirea nivelului imediat inferior si numai dupa o perioada de pauza in care adeptul a exersat suficient toate exercitiile si procedeele predate, insusindu-si-le foarte bine.

Absolvirea gradului maestru necesita intii absolvirea gradului II, iar acesta nu poate fi urmat decit dupa absolvirea completa a primului nivel. Toate cunostiinele predate la gradele superioare sint o continuare a celor inferioare. Din acest motiv nimeni nu va putea urma direct specializarea sau gradul de maestru daca nu a facut inainte de toate initierea, respectiv specializarea, chiar daca adeptul este un initiat si a absolvit alte cursuri de initiere ori alte nivele superioare cu alti lectori, in cadrul unor cabinete sau organizatii ezoterice.

Pentru a ii ajuta pe cei care doresc mai multe informatii despre structura si continutul cursurilor pentru o eventuala participare, publicam urmatoarea lista schematica. In viitor vom incerca sa aducem in atentia voastra o lista mult mai detaliata si chiar programa de curs, pentru fiecare nivel in parte. Pina atunci, pentru intrebari suplimentare si inscrieri la curs, va rugam sa folositi sectiunea de contact a siteului. Telefoanele si e-mailul nostru va stau la distpozitie.

Program cursuri: Va fi mentionat in sectiunea calendar si anuntat din timp pe site.
Orar aproximativ: In weekend (S+D+S+D+S), de la 14:00 - 19:00.

Pareri despre Roberto Grosa
5
1 Dec '11
Foto pentru lothlorien
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Foarte bun parapsiholog si bioenergetician, vede cu claritate problemele oamenilor, are rabdare, compasiune si are reale calitati de vindecator.

0 pct
Setari de confidentialitate