Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Scoala De Soferi Auto-Modifar

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 4 pareri
2
Ratingul tau: - Media: 2 (4 voturi)
Numar de telefon: 
0744.530.117 (Mobil)
0726.385.509 (Mobil)
021.242.57.36 (Fix)
021.242.57.36 (Fax)
021.321.19.00 (Fix)
021.321.19.00 (Fax)
Adresa: 
Strada Judetului 17
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Drumul Taberei
Categorie
Scoala soferi 
Modifica profil
modificat pe 21 Mar '11
Scoli soferi
Tip vehicule: 
Autoturisme, Transport in comun, Masini de mare tonaj
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

Masini:Dacia Logan/Dacia Solenza/Autobuz/Autocamion/Remorca

Poze adaugate pentru Scoala De Soferi Auto-Modifar
Foto
14 Mai '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Scoala De Soferi Auto-Modifar
1
15 Apr '18
de nae007
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Nu stiu cine este savu dar Adrian a spus in cateva cuvinte totul . Asa este masina veche , praf din punct de vedere tehnic , iar instructorul in afara de vrajeala de 2 banuti nu are ca obiectiv nimic bun pentru elev , decat marirea bugetului personal . Spun totate acestea pentru ca am facut scoala acolo , si colac peste pupaza am si lucrat vreo sase luni pe acele cazane care nu ar trebui sa care marfa ( din punct de vedere legal ) dar o face . Mai nou un elev care facea cursuri pentru categoria C C+E a fost pus la volan de catre instructorul Dinca Constantin pe unul din acele cazane , in timp ce efectua transport marfa , fara a avea placutele cu SCOALA , si au fost opriti in trafic. Acum bietul om in loc de inca o categorie in plus are dosar penal si se prea poate sa i se anuleze si permisul cat B . cei care nu cred sa faca o vizita la ” nentu Costica „ si sigur nu o sa vrea sa conduca asa ceva , in rest vorba buna si la gara .

0 pct
1
3 Iun '16
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost ieri 2 iunie 2016 sa dau proba practica pentru categoria C pe str 16 februarie impreuna cu instructorul Costica Dinca,respectiv patronul scolii si am fost reprogramat din cauza camionului ca scotea foarte mult fum si era mizerie/praf in cabina.Am condus 30 de metri dupa care examinatorul m-a pus sa trag pe dreapta si a coborat,mi-a spus ca in conditiile acestea dansul nu poate sa mearga cu camionul si la revedere examen.Am asteptat 2 luni ca sa dau traseul si acum astept iar 2 luni ca sa dau din nou.Va multumesc foarte mult Scoala de soferi Modifar Srl pentru *****ul acela de camion marca Man jaf din 1998 daca pot o sa public si poze sa vedeti cu ce camion este dotata aceasta scoala de soferi.Nu va recomand aceasta scoala,daca ca nu ma credeti va invit sa faceti ore cu Domnul Costica Dinca impreuna cu acel camion galben si foarte vechi si prost.

0 pct
5
3 Aug '11
Foto pentru savu_elena2000
27 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Cred ca asta dinainte ori este prost ori asa l-a facut ma-sa ,am impresia ca a fost coleg cu mine la acelasi instructor!!!!Ce spune el si cu ce este in realitate nu se pupa deloc ,a fost un tip dusmanos si rau intentionat,abia astepta sa coboare instructorul un minut din masina si incepea sa caute ce se gasea de furat ,fuma in masina,lipea guma pe sub bord,taia volanul cu lama ,arunca hartii pe sub scaune si-i fura pixurile bietului om.Cred ca daca nimeream la alta scoala atat eu si mai ales EL nu luam permis in veci!!!! asa ca sa-i pupe si talpile ca a nimerit asa om. Sa vorbesti pe altul de rau e usor dar sa-ti bati capul cu toti prostii,de-alde noi care nu stim care-i stanga si care-i dreapta!!!!Apropo...Boul asta care mananca bors aici nici macar nu era in stare sa lege 2 cuvinte si de scoala ce sa zic....din cate mi sa spus si am constatat si eu nu cred ca este alta mai buna si mai serioasa ca ea!!!! si despre instructor.....un om de nota...20!!!!!

1 pct
1
21 Iun '11
Foto pentru neanicu
de neanicu
40 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Incep prin a spune ca neseriozitatea este la ea acasa!
Nu va lasati pacaliti de stickerul afisat pe usa : "Noi vrem respect!". nu exista asa ceva aici...domn instructor mananca seminte in timpul orelor de condus, te tine mai mult mai putin decat timpul alocat unei sedinte. Se fac glume cu conotatie sexuale si sunt foarte multe fete care au facut acolo si s-au plans! Nu glumesc nu e anti-reclama este pur si simplu realitatea!

0 pct
Setari de confidentialitate