Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Scoala De Soferi Dinu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
3
Ratingul tau: - Media: 3 (2 voturi)
Numar de telefon: 
021.424.01.59 (Fix)
Adresa: 
Strada Mihail Sebastian 60
Sectorul 5 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Rahova
Categorie
Scoala soferi 
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Numerar
Modifica profil
modificat pe 03 Iun '10
Scoli soferi
Tip vehicule: 
Autoturisme, Motociclete, Masini de mare tonaj
Pareri despre Scoala De Soferi Dinu
1
24 Iun '16
de cnrr112
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

NU RECOMAND SCOALA DINU!!! Si nu numai ca nu o recomand, va avertizez sa nu va duceti acolo!

1. Secretarele sunt total lipsite de interes, de profesionalism si de bun simt, in ciuda a ceea ce scrie pe siteul lor.
2. Desi la prima vedere pare o scoala de soferi serioasa, cei de acolo incalca legea prin toate mijloacele posibile, de exemplu:
-in momentul in care m-am inscris la aceasta scoala de soferi am primit un carnetel in care se tinea evidenta sedintelor de condus pe care urma sa le am
-totodata cand m-am inscris mi s-a oferit posibilitatea sa platesc in rate dar am refuzat, spunand ca vreau sa platesc integral suma de 850 de lei
-peste 3 zile am dat examenul medical si avizul psihologic pentru care am platit 220 de lei in total (chitanta a fost anexata la carnetelul pe care l-am primit)
-am platit de asemenea si taxa de permis 68 de lei si taxa de examen 6 lei (chitanta a fost anexata la carnetelul pe care l-am primit)
Am inceput orele de condus si cand am parcurs jumatate din acestea, m-am hotarat sa platesc din timp si taxa pentru inchirierea masinii de examen, in valoare de 150 de lei (chitanta care a fost anexata de asemenea la carnetel)
La sfarsitul ultimei sedinte instructorul meu mi-a spus ca acel carnetel trebuie sa ramana la el pentru ca va intra la dosar ca dovada ca am parcurs sedintele de pregatire auto (Atentie!!! Carnetul avea anexate toate chitantele pentru tot ce platisem)
Peste o luna m-am hotarat sa dau sala asa ca am sunat la scoala Dinu sa intreb daca totul este in regula si daca pot sa vin sa imi iau dosarul. Mi s-a raspuns ca am platit totul si ca pot veni sa il iau.
Pana am ajuns la fata locului secretarele au reusit sa faca nevazut carnetelul cu chitantele si au spus ca mai am de platit taxa pentru inchirierea masinii de 150 de lei (cu toate ca vorbisem cu o ora inainte la telefon si mi-au spus ca totul este ok).
Dupa vreo doua ore in care am stat acolo si m-am contrazis cu secretarele acelea incompetente, deoarece am cerut acel carnetel ca sa fac dovada ca am platit tot. Ghiciti ce raspuns am primit: mi-au spus ca acel carnet trebuia sa ramana la mine si ca nu imi pot purta ele de grija, apoi mi-au spus exact opusul cum ca trebuia sa ramana in arhiva si colac peste pupaza a aparut din senin un tinerel ''bazat' (care cred ca era seful de era atat de tupeist) care mi-a spus ca acele carnetele se distrug dupa ce le lasi la secretariat, ca nu am platit si citez: ''Poate ai facut altceva cu banii'' si m-a acuzat ca vreau masina pe gratis. SERIOS? Se distrug? Adica practic mi-au distrus chitantele prin care eu demonstram ca am platit totul. Sa nu mai vorbesc de faptul ca nu exista un registru ca lumea pentru a tine evidenta, ci totul era scris de mana intr-o amarata de agenda unde totul putea fi sters sau modificat foarte usor. L-am asteptat pe domnul Zisu (instructorul) pentru a confirma faptul ca la ultima sedinta carnetelul a ramas la dansul. A confirmat acest lucru si mai mult decat atat le-a spus incompetentelor ca le-a dat carnetul lor, pentru a-l pune la dosar (si ele l-au...distrus adica echivalentul cu a-si baga banii in buzunar). Intr-un final domnul Zisu (care este un om exceptional si nu am ce sa ii reprosez) a spus ca este greseala lor si ca ma pot prezenta la traseu fara sa mai platesc inca o data suma de 150 de lei, timp in care secretarele inca negau totul.
IN CONCLUZIE MANARIILE SI CORUPTIA DE LA ACEASTA SCOALA DE SOFERI SUNT FARA MARGINI SI DACA VRETI SA NU AVETI DE-A FACE CU ASEMENEA OAMENI VA RECOMAND CU CALDURA SA INCERCATI ALTCEVA!

0 pct
5
14 Feb '11
Foto pentru michaeldot
1.202 Puncte
29 pareri scrise
Deschizator de drumuri

Recomand !!!

2 pct
Setari de confidentialitate