Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Tehno Art Solution

Vezi oferta acestei firme o parere
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Categorie
Cursuri diverse 
Modifica profil
modificat pe 07 Sep '16
Descriere

Tehno Art Solution este un centru de formare profesionala autorizat, care si-a propus sa ridice nivelul de competenta profesionala si sa creasca sansele de acces la locurile de munca. Ne adresam persoanelor fizice si juridice.

Angajatii societatii dumneavoastra pot fi inscrisi la orice curs de formare profesionala (curs de calificare, curs de perfectionare, curs de specializare sau curs online) daca au varsta minima de 16 ani si invatamantul obligatoriu absolvit (10 clase). Angajatii vor deveni mai valorosi prin actualizarea cunostintelor si imbunatatirea competentelor profesionale.

Ne adresam numai agentilor economici care doresc sa isi califice personalul. Prin cursurile de formare profesionala va veti motiva personalul si veti creste nivelul de specializare al angajatilor, ridicand astfel nivelul de productivitate. De asemenea veti putea participa la licitatii, veti avea acces la fonduri europene si veti putea obtine un certificat ISO. Cel mai important este ca veti fi asigurati in fata ITM. Toate aceste beneficii cu zero investitie: costul cursurilor este deductibil din impozitul pe profit deoarece Tehno Art Solution este unitate protejata.

Setari de confidentialitate