Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti
DE CE SA TE ALATURI? Simplu, uite cateva exemple:
PAREREA TAFACE 1000DE RECLAME!
Vei putea sa vorbesti liber, fara constrangeri, exprimandu-ti toate gandurile si experientele legate de firmele din orasul tau. Astfel, vei avea puterea de a construi imaginea firmelor mult mai bine decat ar reusi orice reclama. Nu o sa fii singurul, iar puterile iti vor fi incercate din greu, dar vei fi mandrul membru al unei comunitati unice, zgomotoase, al unei comunitati care are curaj si cunoaste importanta exprimarii libere.
VEI FACE MEREUALEGERILEPOTRIVITE!
Hai sa fim seriosi, ai incercat de multe ori diferite produse, servicii si localuri doar datorita reclamelor. Acum te intreb, de cate ori ai fost dezamagit de ce ai gasit? De multe ori, stim, si noua ni s-a intamplat. De aceea te incurajam sa devii membru Urbo, vei putea evita situatiile de genul acesta citind dinainte recenziile celorlalti. Vei stii mereu la ce sa te astepti si vei face alegerile potrivite.
VEI PUTEASCHIMBALUCRURILE IN BINE!
Intr-adevar, nu poti face asta singur, ci doar impreuna cu ceilalti. Insa fiecare voce este absolut necesara pentru a putea transmite mesajul nostru si a aduce calitatea serviciilor la nivelul cerintelor noastre. Hai sa ne castigam respectul pe care il meritam!
VEICASTIGAPREMII!
Pentru premii, normal! Pentru fiecare parere, pentru fiecare vot pozitiv si pentru multe altele aduni puncte. Punctele iti aduc premii, iar premiile noastre chiar se dau.
VEI FIADORATDE PRIETENI!
Tu o sa stii cele mai tari locuri de distractie si unde sa gasesti cei mai buni profesionisti indiferent de domeniu pentru ca vei avea un mic secret: vei avea mereu la dispozitie enciclopedia orasului tau.

Setari de confidentialitate