Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Gostin Oana Iuliana

Iasi, Iasi
Vezi oferta acestei firme o parere
1
Ratingul tau: - Media: 1 (1 vot)
Numar de telefon: 
0749.063.670 (Mobil)
Adresa: 
Iasi, Iasi
Categorie
Psihologi 
Modifica profil
modificat pe 24 Oct '10
Psihologi
Specializari: 
Psihoterapie psihologica
Informatii profesionale
Regim: 
Psiholog Practicant, Psiholog Autonom, Psiholog Specialist
Competente: 

Comisia II. Psihologia Muncii, Transp. si Serviciilor a acordat acreditarea pentru specializarea "Muncii" - Treapta de specializare "Practicant", Regim de exercitare - AutonomComisia II. Psihologia Muncii, Transp. si Serviciilor a acordat acreditarea pentru specializarea "Transporturi" - Treapta de specializare "Practicant", Regim de exercitare - AutonomComisia IV. Psih. Aparare, Ord. Publica si Sig. Nat. a acordat acreditarea pentru specializarea "Psih. aplicata" - Treapta de specializare "Practicant", Regim de exercitare - AutonomComisia I. Psihologie Clinica si Psihoterapie a acordat acreditarea pentru specializarea "Psihoterapie experientiala si a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie" - Treapta de specializare "Specialist", Regim de exercitare - Autonom

Informatii suplimentare
Info special: 

Cod personal: 2369

Data obtinerii licentei de practica: 
27 Nov '06
Pareri despre Gostin Oana Iuliana
1
13 Iul '22
Foto pentru Danielamanta
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sa va fereasca cel de sus sa ajungeti in cabinetul asta, ca nu mai iesiti de aici pentru ani buni, iar cand iesiti in cele din urma veti avea probleme si mai mari.

Doamna asta e sub orice critica: o femeie care nu pastreaza confidentialitatea si care se erijeaza in rol de atotcunoscatoare. Are tot felul de practici pseudo-“spirituale” bizare si isi barfeste clientii cu alti clienti “fara sa dea nume”. Femeia asta e super obsedata sa gaseasca probleme care sunt “rezolvabile” doar dupa ani de terapie cu ea. Dezbina familii, creeaza dependente si va jmecaneste de bani. Mega periculoasa. De evitat!!

0 pct
Setari de confidentialitate