Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Ghici cine te suna?!

0 pct
Categorii:
Filme si Teatru
Cand:
Incepe 16 Oct '19 Ora 19:00
Se termina 16 Oct '19 Ora 20:30
Unde:
Teatrul Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Organizator:
Teatrul Elisabeta Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Ghici cine te suna?!
Descriere:

AVANPREMIERA

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker?

Regie: Tania Popa
Adaptarea: Andreas Petrescu
Scenografie: Roxana Radut
Tip spectacol: comedie
Distributie:
Tania Popa/Alina Berzunteanu
Andreas Petrescu/ Victor Bucur
Leonid Doni/Gabi Costin
Silviu Mircescu/Vladimir Draghia
Anca Dinicu/Anca Dumitra
Vitalie Bichir/Bogdan Albulescu
Alexandra Velniciuc/Ela Mocanu
Maruca Baiasu/Ramona Alexandra Nicula

Pret Bilet: 50/60/70/80 lei

Sinopsis
Miercuri, 16 octombrie 2019, incepand cu ora 19:00 Teatrul Elisabeta va invita la avanpremiera comediei, Ghici cine te suna?!. Numele actritei Taniei Popa este foarte cunoscut in randul publicului de teatru si film din Romania. Detinatoare a mai multor premii pentru jocul actoricesc, Tania Popa si-a inceput activitatea artistica in anul 1993, jucand in peste 20 filme si urcand pe scena teatrala pentru peste 40 de piese remarcabile si de renume. Acum, aceasta debuteaza ca regizor teatral cu spectacolul Ghici cine te suna?!, dupa filmul Perfetti Sconosciuti.

Fenomentul Perfetti Sconosciuti porneste de la filmul italienesc in regia lui Paolo Genovese, fiind lider absolut la vanzari inca din prima saptamana de la lansare. Nici nu e de mirare ca a fost ecranizat in 9 limbi, preconizandu-se ca se va ajunge la 16 remake-uri. A adunat un repertoriul impresionant de distinctii printre care amintim premiul David di Donatello pentru cel mai bun scenariu si cel mai bun film si Gold Globe pentru cea mai buna comedie. La Teatrul Elisabeta, ajunge in regia Taniei Popa, o adaptare de Andreas Petrescu, in colaborare cu actori indragiti de publicul larg precum Tania Popa/Alina Berzunteanu, Andreas Petrescu/ Victor Bucur, Leonid Doni/Gabi Costin, Silviu Mircescu/Vladimir Draghia, Anca Dinicu/Anca Dumitra, Vitalie Bichir/Bogdan Albulescu, Alexandra Velniciuc/Ela Mocanu, Maruca Baiasu/Ramona Alexandra Nicula.

Telefonul mobil poate dezvalui viata ascunsa a fiecaruia dintre noi. Ideea regizorului Paolo Genovese este foarte inteligenta si de actualitate: suntem toti vulnerabili in fata unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vietii noastre pana in cel mai ascuns amanunt. O cutie neagra care ne stocheaza obsesiile si realitatea paralela a mesajelor, fotografiilor si a apelurilor din fiecare zi. Ritmul actiunii creste si capteaza atentia spectatorului pe parcurs ce rasturnarile de situatie si povestile personajelor se intercaleaza cu sunetul produs de telefoanele mobile.

GHICI CINE TE SUNA?! O piesa de teatru care te face sa razi in hohote, dar care te si sperie un pic, care te face sa realizezi ca uneori ai putea ierta mai usor. Este o piesa de teatru care te face sa iti dai seama ce ai de pierdut, ce castigi si ce gandesti cu adevarat, dar nu ai curajul sa recunosti.

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker? De aici toata lumea se prabuseste. Fiecare isi arata adevarata fata. Nimic nu mai poate fi la fel vreodata. Iti suna cunoscut? Seamana cu viata ta un pic? La teatru poti vedea cum ar fi… Si totusi, daca nu am juca niciodata acest joc? Poate ar fi mai bine daca ai trai in lumea reala, nu in cea virtuala.

Un spectacol care te da peste cap. Chiar daca stai pe scaun… daca mai gasesti locuri, evident.

Avanpremiera Ghici cine te suna?! are loc la Teatrul Elisabeta miercuri, 16 octombrie, incepand cu ora 19:00. Biletele se gasesc atat online pe site-urile www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro cat si la casa de bilete a Teatrului Elisabeta, din Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 5, Bucuresti. Asadar, va invitam sa luati parte la o drama comica moderna al caror protagonisti poate fi oricare dintre noi.

Comentarii:

Setari de confidentialitate