Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Logistics @ Arenele Romane

3 pct
Adaugat de Papa Bogdan
Descriere:

Pe 13 noiembrie, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a saptea petrecere de anul acesta marca Arena DNB. Evenimentul va fi gazduit de LOGISTICS, aflat in premiera in Romania.

Alaturi de Logistics vor mixa romanii YUFFA & HARDCORE, SUNDANCER si ELEMENTRIX. De visuals se vor ocupa VEDEM si HIPNOPTIC.

Logistics a atras atentia in 2004 cu piesa Replay pe care marile nume din scena (Andy C, Fabio, Grooverider, etc.) au preluat-o aproape imediat in seturile lor. De aici si pana la a semna cu Hospital Records a fost un singur pas, iar in 2006 lanseaza primul album din cariera.
Muzica lui este o combinatie de liquid funk si jungle, devenind astfel un inovator in a lega cele 2 directii in care mergea scena de muzica de dans. Prin piesele compuse el, artistul a contribuit la crearea sunetului actual din drum and bass, in momentul de fata fiind considerat drept unul din numele care fac istorie in aceasta lume.
Pana in prezent a lansat 3 albume, Now more than ever (2006), Reality Checkpoint (2008) si Crash Bang Wallop! (2009) , pentru care a castigat premii Cum este Radio 1’s 1Xtra Best Album. A reusit in doar cativa ani sa isi construiasca propriul stil in miscarea drum and bass, ajungand sa fie foarte apreciat de o armata de fani din intreaga lume si in acelasi timp respectat in randul muzicienilor din scena.

Etichete:
arenele romane  dnb  dubstep  logistics  
Comentarii: