Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Salon Beauty Center Ploiesti

Vezi oferta acestei firme 3 pareri
3.666665
Ratingul tau: - Media: 3.7 (3 voturi)
Categorie
Salon infrumusetare si cosmetica 
Modifica profil
modificat pe 06 Aug '15
Descriere

Salonul Beauty Center Ploiesti a antrenat pentru tine specialisti in micropigmentare – tatuaj cosmetic (sprancene, ochi, buze), aplicare gene fir cu fir, coafura,manichiura, cosmetica si masaj, dornici sa-ti ofere servicii care iti vor pune in valoare cele mai placute trasaturi.
In ziua nuntii, in ziua botezului, cu ocazia unui eveniment important sau… pur si simplu ai chef sa fii si mai frumoasa decat esti alege ECHIPA SALON BEAUTY CENTER LA DOMICILIU formata din profesionisti in makeup de zi si makeup pentru ocazii speciale, coafura, manichiura-pedichiura, epilat si masaj

Poze adaugate pentru Salon Beauty Center Ploiesti
6 Aug '15
6 Aug '15
6 Aug '15
6 Aug '15
Vezi toate pozele
Pareri despre Salon Beauty Center Ploiesti
24 Apr '16
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Nu va recomand acest salon...a fost sora mea la gene fir cu fir si i-au cazut dupa doua saptamani.Cer o gramada de bani pentru servicii de doi lei,a mai stat si trei ore degeaba.

0 pct
6 Aug '15
340 Puncte
7 pareri scrise
Liderul turistilor

Adevarati profesionisti, este singurul salon din Ploiesti ce ofera servicii si la domiciliu si la evenimente festive nunti in special!

0 pct
6 Aug '15
340 Puncte
7 pareri scrise
Liderul turistilor

Cea mai profesionista echipa de coafeze, manichiuriste si maseuze, maestrii cosmeticieni! Recomand cu caldura si cu incredere acest salon, unde poti avea parte de un tratament regesc, de la coafura si pana la micropigmentare, adica tatuaj cosmetic.

0 pct