Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Locuri in care personalul trateaza clientii inadecvat!

Poza pentru eveniment Locuri in care personalul trateaza clientii inadecvat!
Status: 
Deschis
Adauga firma
Categorie ghid: 
Diverse
10 Decembrie, 2010
si
6
contribuitori

Nu vi se intampla foarte des sa va deranjeze felul in care chelnerii din restaurantul X sau cosmeticiana de la salonul Y va trateaza in calitate de client? Pe mine da, foarte des si mi se pare tipic romanesc! Haide sa facem o lista cu ei aici si sa revolutionam serviciile din Romania! :))

Firme continute de acest ghid:
Categorie Cluburi
Adresa Calea Plevnei 61
Sectorul 6 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
"Sunt de parere ca te trateaza ca pe o leguma din momentul in care intri in club si este ULTRA-SUPER-PLIN! Inteleg ca vor bani, insa la un momentdat trebuie sa invete sa zica STOP la intrare. Si in plus chelnerii sunt foarte aiurea (ca in multe alte locuri) avand impresia ca iti fac tie un favor servindu-te. Nu se gandesc ca defapt tu esti cel care le baga banii in buzunar si tu esti cel care le da bani pentru painea de a 2-a zi. Urat!"
2.96875
Categorie Baruri si Pub-uri
Adresa Strada Covaci 6
Etaj 1
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
":( Cat imi place mie sa vin aici si tot ma scot din minti cu serviciul lor."
2.75

de Mics
Categorie Cafenele si Ceainarii, Cluburi
Adresa Strada Biserica Amzei 19
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
"Am intalnit aici intr-o singura seara nu una, nu doua, ci trei chelnerite care au avut o atitudine care lasa mult de dorit. Eu inteleg ca ele poate aveau chef sa faca altceva sambata seara in loc sa fie chelnerite acolo...dar poate ar trebui sa le spuna cineva ca asta este slujba lor si ar trebui sa incerce macar sa fie dragute. Ne cerem scuze daca v-am deranjat."
2.5

Categorie Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Adresa Strada Mihai Saulescu 28
Predeal, Brasov
"Nu pot fi ipocrita sa va indemn sa nu mergeti acolo. Nu, poate am prins noi o zi nefasta. Mancarea...minunata, portiile foarte mari, meniu extrem de variat, preturi medii, chiar spre acceptabile. Locatia si ea, destul de draguta. Mai multe saloane, unul pentru nefumatori, doua pentru fumatori. Dintre cele pentru fumatori, unul cam kitchos, unul chiar dragut. Punctul in minus a fost ospatarul care ne-a servit, care m-a deranjat extrem de tare prin atitudine, pentru ca a insistat in a ne tine o teorie legata de ordinea in care se da comanda. Si asta pe un ton nu tocmai placut... Pacat de locatiile care indeplinesc toate celelalte cerinte si pierd tocmai la personal.."
3

Categorie Cafenele si Ceainarii
Adresa Strada Toma Caragiu 3
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
"Nu sunt in nici un fel nepoliticosi, dar The Coffee Store este unul dintre locurile in care mergi stiind ca vei astepta o gramada sa ti se ia si, mai important, sa ti se onoreze comanda."
4
Categorie Cafenele si Ceainarii, Cluburi
Adresa Strada Smardan 30
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 030076
"Pentru ca.. chelneritelor le este lene sa te serveasca. Barfa e mai importanta ;)"
3.916665
Categorie Baruri si Pub-uri, Cluburi, Restaurante
Adresa Strada Smardan 27
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
"Pentru ca ... chelneru e un nesimtit. Comanzi ceva, iti aduce altceva,,, care culmea e si cel mai scump produs din tot meniul :))"
3.066665

Categorie Baruri si Pub-uri
Adresa Strada Edgar Quinet 9
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 010017
"Cea mai groaznica servire intalnita vreodata...de 3 ori am patit-o...am zis ca nu mai calc aici, pacat de locatie :("
2
Categorie Livrare la domiciliu (mancare), Restaurante
Adresa Strada Franceza 48
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
"Uita sa iti aduca bere pe care, este adevarat, nu ai comandat-o la inceput dar totusi, cat despre desert nu se aduce decat l avreo 30 de minute dupa ce ai terminat masa, cand sa fim serios nu mai intra nimic ca daca nu il mananci imediat dupa adio si ia-l la pachet. Iar daca ai indraznit sa nu ii lasi nimic pentru servirea "impecabila" zici ca o sa inebuneasca si o sa te alerge cu un cutit pentru a-ti lua cei 10%, pentru ca 12% considera si el ca este prea mult, stie ce frumos a servit la masa."
3.5
Comentarii

Super tare idea! Hai sa facem

Super tare idea! Hai sa facem din chestia asta "lista neagra" a afacerilor din Romania :D

haha haide, asta zicea si

haha haide, asta zicea si bogdan :))) incep si eu sa ma gandesc. tocmai am fost la munte, am venit cu material solid :))

Setari de confidentialitate