Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Tabara GEST 2011

Poza pentru eveniment Tabara GEST 2011
Status: 
Deschis
Adauga firma
Categorie ghid: 
Divertisment si Cultura
20 Mai, 2011
si
0
contribuitori

Un spatiu de invatare, dezvoltare si expresivitate!!

Atelier Viewpoints

Viewpoints este o tehnica bazata pe miscare, unde vei invata sa asculti “cu tot corpul”, sa receptionezi si sa utilizezi (aproape) toate elementele din jurul tau. Gandirea, evaluarea, crearea si interpretarea gestului isi vor gasi alte locuri in vocabularul tau. Tehnica Viewpoints este o parte din traditia post-moderna, care subliniaza ca nu exista nicio ierarhie intre diferitele elemente care definesc “teatrul” – spatiu, poveste, timp, emotie, miscare si forma.

Atelier de Teatru Labirint (teatru senzorial)

Teatrul Labirint investigheaza dramaturgia limbajului senzorial, un element central in a atinge acest scop fiind jocul. Teatrul Labirint lucreaza cu emotii si propune o legatura intre aspectele senzoriale si creatia teatrala in sensul modern al cuvantului. Tehnicile utilizate in salile de repetitii se pot aplica si in salile de curs sau in programele de formare. Abilitatile dezvoltate prin Teatrul Labirint pot fi utilizate in egala masura de actori, facilitatori, consultanti pentru resurse umane sau management si in programe care implica utilizarea unor solutii creative personalizate.

Atelier de Improvizatie

Improvizatia permite stabilirea unei relatii de interactivitate cu publicul, de aceea inprovizatorul trebuie sa-si cultive spontaneitatea si viteza de reactie la ceea ce se intimpla in jurul sau. In acest fel sunt create noi moduri de gandire, noi structuri si practici. Capacitatea de a improviza poate fi folosita pentru a facilita diverse forme de comunicare sau manifestare in domenii foarte diferite, de la muzica la afaceri, in psihologie, sport sau marketing, in relatii de servici sau personale. Foarte multe dintre elementele oricarui parcurs de succes, cum ar fi cultivarea increderii, a atentiei si a intelegerii, ascultarea activa, inovarea, acceptarea sau construirea de relatii pot fi perfectionate prin intermediul exercitiilor de improvizatie.

Detalii aici: http://scoaladeimprovizatie.ro/2011/03/31/tabara-gest-2011/

Firme continute de acest ghid:

Nu au fost inca adaugate firme in acest ghid.

Comentarii

Noul site, cu descrieri si

Noul site, cu descrieri si fotografii noi

http://tabaragest.net/

Setari de confidentialitate