Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

DONY SRL - IASI

, Iasi
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (2 voturi)
Numar de telefon: 
0722.464.192
0723.316.804
Adresa: 
Soseaua 30
BL.961 PARTER
, Iasi
Categorie
Materiale textile 
Modifica profil
modificat pe 21 Mai '16
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

JACHETE,GECI,PARDESIE,PALTOANE,TRENCH,

Brand-uri: 

DONY

Info special: 

COLABORAM CU MAGAZINE DE PROFIL DIN TOATA TARA

Data infiintarii firmei: 
25 Oct '92
Pareri despre DONY SRL
5
26 Oct '16
de ghineau
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am cumparat zilele trecute (20 sau 21.10.2016) o geaca barbateasca de la magazinul Victoria din Bucuresti. Pe eticheta interioara a respectivei geci scria foarte clar ca este produsa de catre S.C. Dony SRL.
Dat fiind faptul ca sunt extrem de multumit de calitatea materialului folosit la confectionarea gecii, precum si de calitatea croiului, in contextul in care pretul a fost totusi cam piperat (dar probabil si adaosul comercial a fost mare) am fost curios sa vad daca SC Dony SRL isi comercializeaza produsele si on-line.
Din pacate, am constat urmatoarele:
- informatiile de pe internet se contrazic in sensul ca unele indica faptul ca firma numai exista
- nu exista un catalog de produse, aspect care ma uimeste profund in contextul in care se afirma ca firma functioneaza din 1992.
Din aceasta perspectiva, stimate/a domn/doamna patron/patroana a firmei SC Dony SRL, cu scuzele de rigoare, tin sa-ti reamintesc ca traim in anul de gratie 2016 iar internetul este inventat de multa vreme. Nu contest ca poate la ora actuala calitatea si pretul hainelor confectionate aduce destui bani in conturile firmei, dar daca vrei sa ti cont de umila mea parere, te asigur ca publicarea unui catalog pe internet si desfasurarea in paralel a unor activitati minime de marketing ar putea dubla in scurt timp cifra de afaceri a firmei. Acest lucru ar preveni si genul de informatii de pe internet privind inexistenta firmei.
Tin sa te asigur stimate/a domn/doamna patron/patroana a firmei SC Dony SRL ca eu unul as fi abonat la produsele firmei in contextul mentinerii calitatii produselor textile si in masura in care le-as putea cumpara la preturi mai putin exagerate decat cele cu care comercializeaza aceste produse magazinul Victoria din Bucuresti.
In masura in care exista totusi un catalog al produselor firmei SC Dony SRL sau exista alta modalitate de a cumpara on-line produsele acesteia, mi-ar face placere sa mi se comunice acest lucru la adresa mea de email ghineau@yahoo.com.
Inchei nu inainta de a felicita pe patronul/patroana firmei SC Dony SRL pentru standardul inalt de calitate al produsului pe care l-am achizitionat zilele trecute.
Cu stima,
Ulise Ghinea

0 pct
5
21 Mai '16
Foto pentru Butnaru Niculita
46 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

ACEASTA COMPANIE NU SI-A INTRERUPT NICIODATA ACTIVITATEA,DUPA CUM APARE PE ACEST SITE DACA
INTRA-TI PE GOOGLE SI CAUTATI DONY IASI.AR TREBUI CA FIRMELE CARE FAC PRODUCTIE SI SUSTIN ECONOMIA TARII SA FIE PROMOVATE SI NU DENIGRATE PRIN AFIRMATII NEVERIFICATE.ASA NE AJUTAM
RECIPROC SA MERGEM CU TOTII MAI DEPARTE.

0 pct
Setari de confidentialitate